Zarándoklat gyerekeinkért Bátára 2019. szeptember 28-án
Azokat a szülőket hívjuk zarándoklatra Bátára, akiknek a gyerekei (unokái) megsebződhettek szüleik válása miatt, vagy mert nem együtt élő szülők mellett válnak/váltak felnőtté. A gyaloglás közben név szerint imádkozunk mindegyik gyerekért, és a szentmisét is értük ajánljuk föl. Ezen a zarándoklaton csak a szülők vesznek részt, tehát gyerekeket nem hívunk erre a napra. Minden szülő jöhet, akár kicsi, akár már felnőtt a gyereke, hiszen őket megsebezte az, hogy szüleik nem együtt élnek. Az az egykori egyedülálló szülő is jöhet, aki azóta új kapcsolatban él.
A zarándoklat kb. öt kilométeres ütemes gyaloglást jelent. Akinek ez megerőltető, részt vehet az imádkozásban a kegytemplomból, élő kapcsolatban az úton levőkkel. A zarándoklaton való részvétel ingyenes, a közös busz költségeit előre, átutalással, vagy személyesen (a második pénteki alkalmunk során) kell fizetni. A szervezés miatt az egyénileg utazókat is kérjük, hogy regisztráljanak.
Neved és ahogy szólítsunk *
pl. Gipsz Eufrozina, Rozi - Malter Menyhért, Menyus
Your answer
E-mail címed, ahol a válasz-levelünket biztosan olvasod *
Your answer
Gyerekeid/unokáid keresztneve, akikért a zarándoklaton imádkozni akarsz *
pl. Peti, Zotyó, Vicus
Your answer
Telefonszámod (mobil) *
Your answer
Hol laksz? (település, ahonnan indulsz) *
Your answer
Utazás *
Gyaloglás közben vagy a templomban imádkozó csoporttal? *
Budapestről induló buszhoz szállást adsz vagy keresel
Vannak, akik távolról jönnek Budapesten keresztül, szombat estére szükségük lehet szállásra, mivel a busz reggel indul. Jelezd, ha szállást tudsz adni, akkor a telefonszámodat megadjuk egy szálláskeresőnek. Ha szállást keresel, akkor is itt jelezd, szólunk ha érkezett ajánlat.
Köszönjük a jelentkezésedet! Ha a közös buszt jelölted meg, megírjuk a számlaszámot illetve a személyes fizetés lehetőségének helyét. Az utóval érkezőknek jelezni fogjuk a találkozás idejét és pontját. Válaszlevelünkben minden tudnivalót megírunk három munkanapon belül.
Your answer
Megjegyzés
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service