Bemerítkezés 2019. március 24. / Baptism March 24, 2019
Kérünk, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, ha szeretnél bemerítkezni. A bemerítkezésre jelentkezők számára szervezünk egy felkészítő alkalmat, amelyen kérjük, hogy mindenképpen vegyél részt. A pontos időpontról a megadott elérhetőségen fogunk értesíteni.

Please fill out the registration form, if you would like to get baptised. We will organise a preparation meeting for those who would like to baptise and we kindly ask you to be participate . We will let you know about the exact time via email.

Név / Name *
Your answer
E-mail cím / E-mail address: *
Your answer
Telefonszám / Phone number: *
Your answer
Melyik alkalmon szeretnél bemerítkezni? / Which service would you like to get baptised at? *
Mikor fogadtad el Jézus Krisztust Megváltódnak, mikor tértél meg? / When did you get saved in Jesus Christ? *
Erre a kérdésre adott válaszod ki lesz vetítve, miközben bemerítkezel, hogy a gyülekezet hálát adhasson és imádkozhasson érted! Ezért kérünk, hogy röviden és tömören válaszolj! / You anwswer will be projected on the screens while being baptised, so that the church can give thanks and pray for you. So please give a short answer.
Your answer
Hogyan tértél meg? / How did you get saved? *
Kérünk, hogy max. 3 mondatban, tömören foglald össze megtérésedet (ez is ki lesz vetítve). / Please give your answer in max 3 short sentences. Your answer will be on the screens while being baptised.
Your answer
Mit jelent számodra Jézus? Ki Ő számodra? / Who is Jesus for you? What does He mean to you? *
Kérünk, hogy pár szóban fogalmazd meg. Ezt is kivetítjük, amíg bemerítkezel. / Please answer in a few words. Your answer will be projected on the screens while being baptised.
Your answer
Adatvédelmi nyilatkozat *
Jelentkezésemmel elfogadom, hogy a személyes adataimat a Golgota Keresztény Gyülekezet Budapest (1073 Budapest, Erzsébet Krt. 13) által kinevezett szervezők a rendezvény lebonyolításához, a rendezvény szervezése céljából tárolják, és azokat másnak nem továbbítják. A Golgota Keresztény Gyülekezet Budapest a rendezvény lezárultával törli az adatokat (legkésőbb 2019.03.31-ig) - kivétel az e-mail címet, amelyre hasonló rendezvény céljával küldhet információs levelet.
Adatvédelem mozgóképfelvétel kapcsán *
A Golgota Budapest által szervezett rendezvény során az esemény dokumentálásra kerül, és a jelenlevőkről kép és hangfelvétel készülhet. A felvételek célja a rendezvény dokumentálása, másrészt a felvételeket a Golgota Budapest a későbbiek során kiadványaiban elektronikus (honlap, facebook, Instagram stb) vagy nyomtatott formában felhasználhatja. A felvételeket a Golgota Budapest harmadik félnek tovább nem értékesíti. Amennyiben nem járul hozzá, hogy az Önről készült felvételt nyilvánosságra hozzuk, vagy Önt ábrázoló képet törölni szeretné, a budapest@golgota.hu e-mail címen kérelmét jelezheti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Golgota Kereszteny Gyulekezet. Report Abuse - Terms of Service