PRIJAVNI OBRAZAC: Regionalne radionice za pisanje Erasmus+ KA1 i KA2 projektnih prijedloga u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (VET) - Natječaj 2018.
PRIJAVNI OBRAZAC za sudjelovanje na Erasmus+ regionalnim radionicama za pisanje projektnih prijedloga za Ključnu aktivnost 1 i Ključnu aktivnost 2 u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju te radionicu za primjenu Europskog kreditnog sustava u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET) za Natječaj 2018.

VUKOVAR 25. i 26. listopada 2017., Gradska knjižnica Vukovar - Odjel za mlade "Spajalica", Trg Republike Hrvatske 1, 32 000 Vukovar, - PRIJAVE OTVORENE do 22.10.2017. ili do popunjenja kapaciteta.


Odjel za strukovno obrazovanje i osposobljavanje
Agencija za mobilnost i programe Europske unije

Ime i prezime prijavitelja/ice:
Your answer
Naziv organizacije iz koje prijavitelj/ica dolazi:
Your answer
Adresa organizacije:
Your answer
Tip organizacije:
Ukratko predstavite organizaciju iz koje dolazite.
Your answer
Navedite je li Vaša organizacija dosad provela projekt u sklopu Programa za cjeloživotno obrazovanje ili programa Erasmus+:
Required
Ako je odgovor potvrdan, molimo da navedete broj/eve projekta.
Your answer
Funkcija prijavitelja/ice u organizaciji:
Your answer
Primarni e-mail za kontakt:
Your answer
Dodatni e-mail za kontakt:
Your answer
Primarni telefonski broj za kontakt:
Your answer
Zainteresiran/a sam za sudjelovanje na radionici za pisanje:
Pojašnjenje:
KA1 - Ključna aktivnost 1 - Mobilnost u svrhu učenja za pojedince – unutar koje učenici, pripravnici i vježbenici u programima strukovnoga obrazovanja imaju priliku za obavljanje prakse u inozemstvu (u poduzećima ili u strukovnim školama), dok osoblje ima priliku sudjelovati u aktivnostima profesionalnog usavršavanja (osposobljavanje, stažiranje ili promatranje rada, aktivnosti poučavanja).

KA2 - Ključna aktivnost 2 - Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse - unutar koje je omogućena suradnja među ustanovama kroz aktivnosti Strateških partnerstava (razmjena dobre prakse i razvoj inovacija)

ECVET - Europski kreditni sustav u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju jedan je od ključnih europskih alata u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja čijom se primjenom želi pružiti podrška cjeloživotnom učenju priznavanjem, prijenosom i prikupljanjem ishoda učenja najčešće stečenih u inozemstvu.

Dodatni komentari
Your answer
Broj prijava
Preporučujemo prijavu maksimalno dvije osobe po organizaciji (1 za KA1 i ECVET radionicu i 1 za KA2 radionicu).

U slučaju prijave više sudionika iz iste ustanove ili organizacije Agencija zadržava pravo odabira određenog broja prijava s obzirom na datum prijave i profil sudionika.

U slučaju potrebe za uključenosti većeg broja osoba iz Vaše organizacije, molimo da nas kontaktirate na strukovno@mobilnost.hr.

Prijave su moguće do 22.10.2017. ili do popunjenja kapaciteta. Potvrde o prihvaćanju prijava zaprimit ćete 23.10.2017. na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms