IOS/SHOW regisztrációs felület
Tisztelt Résztvevő!

Az alábbi adatok megadásával regisztrálni tud az eseményre, amely a Magyar Esztétikai és Restauratív Fogászati Társaság és a RealTrade Kft. által kerül megszervezésre.

Visszaigazolást a jelentkezés feldolgozását követően, de a jelentkezéstől számított legkésőbb 10 munkanapon belül a megadott e-mail címre küldjük meg a résztvevő részére és/vagy a költségviselő részére a befizetéshez szükséges díjbekérővel együtt.
A díjbekérőn a banki utaláshoz vagy bankkártyás fizetéshez szükséges banki adatokat és a közlemény rovatban feltüntetendő hivatkozási információt is megküldjük.

A részvételi díjról, általános részvételi feltételekről, egyéb információkról a facebook eseményben bővebben tájékozódhat.

Ezen a rendezvényen lehetőség van csoportos regisztrációra is. Egyszerre 5 jegy megvásárlásával a 6. jegyet ajándékba adjuk.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvény sajtónyilvános. A jegyvásárlással Ön beleegyezik abba, hogy a rendezvényen kép és hangfelvétel készüljön, melyet a rendezvény utókommunikációjához szabadon felhasználhatunk.

Email address *
Honnan értesült a rendezvényről? *
Milyen módon regisztrál? *
Figyelem! Csoportos jegyvásárlás esetén a regisztráló nevére történik az 5 jegy kiszámlázása. Az 5 jegy megvásárlása után a 6. jegyet ajándékba adjuk.
Required
Titulus (válassza ki, amennyiben van!)
Vezetéknév *
Your answer
Keresztnév *
Your answer
Pecsétszám: *
Amennyiben nincs orvosi pecsétszáma, kérjük 5 db "0"-t írjon!
Your answer
Számlázási adatok
Az alábbiakban a számlázási adatokat szeretnénk megtudni
Milyen névre kér számlát? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy