Prijava za Večer Svjetskog saveza mladih Hrvatska
Za studente cijena ulaznice iznosi 50,00 KN, a za ostale 100,00 KN. Cijena ulaznice za večer uključuje hranu, piće i zabavni program.

Tvoje osobne podatke prikupljamo u mjeri i u onom opsegu koji je potreban kako bismo ti omogućili sudjelovanje na Večeri Svjetskog saveza mladih Hrvatska. Takva obrada tvojih osobnih podataka temelji se na čl. 6. st. 1. b) Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Tvoje osobne podatke čuvamo za sve vrijeme trajanja Večeri Svjetskog saveza mladih Hrvatska. Ako odbiješ dati svoje osobne podatke, nažalost, nećeš moći sudjelovati na Večeri Svjetskog saveza mladih Hrvatska
Ne brini, štitimo tvoje podatke te ih nećemo otkrivati trećim neovlaštenim osobama.
Želimo ti posebno skrenuti pozornost na to da u svakom trenutku možeš prigovoriti obradi svojih osobnih podataka te da imaš pravo na pristup svojim osobnim podacima, pravo na ispravak ili brisanje svojih osobnih podataka, pravo na ograničenje obrade te pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu, Agenciji za zaštitu osobnih podataka.
Najljepše te molimo da se prije podnošenja takvog prigovora (kao i u slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi s obradom) ipak najprije obratiš nama kao voditelju obrade, na ovu adresu elektroničke pošte ili našem službeniku za zaštitu osobnih podataka, na adresu elektroničke pošte: lucija.coric@odvjetnikcoric.hr.
Email address *
Ime i Prezime *
Your answer
Potvrđujem dolazak *
Dolaziš sam/a?
Ako si na prethodno pitanje odgovorio/la s NE, napiši koliko osoba dolazi s tobom.
Your answer
Ulaznicu ću platiti: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of World Youth Alliance. Report Abuse