MC UAS seminaarimatka Ouluun ja Seinäjoelle 17.-19.6.2018
Seminaarimatkan kohteina ovat tänä vuonna Oulun seudun ammattikorkeakoulu (http://www.oamk.fi/fi/ ) sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulu (https://www.seamk.fi/ ).
MC UAS Ry
Nimi *
Etunimi Sukunimi (jos haluat ilmoitta useita henkilöitä niin jokainen ilmoittautunut täyttää oman lomakkeen)
Your answer
Ammattikorkeakoulu *
Mitä ammattikorkeakoulua edustat?
Your answer
Sähköpostiosoite *
Osoite johon voimme lähettää infoa seminaarista
Your answer
Puhelinnumero *
josta sinut tavoittaa seminaarin aikana
Your answer
Moottoripyörän rekisterinumero
Your answer
Seminaariin osallistuminen *
Required
Lisätieto osallistumisestasi
Missä liityt matkaan? Ajatko suoraan omia reittejä Ouluun?
Your answer
Onko sinulla allergioita tai muita ruokarajoitteita?
Your answer
Lisätietoa osallistumisestasi
viesti järjestäjille
Your answer
Majoitus
Majoituksen varaaminen
Kukin hoitaa varauksensa itse ja maksaa yöpymisen hinnan paikan päällä hotellissa.
Ensimmäiseen yöpymiseen 17.-18.6.2018 on sovittu 10 huoneen kiintiövaraus Sokos Hotel Edenissä (https://www.sokoshotels.fi/en/oulu/sokos-hotel-eden ). Yöpymisen alennettu ryhmähinta on 98 €/1 hh tai 114 €/2 hh tai 134 €/3 hh. Hinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen, kylpylän palvelut sekä kuntosalin käytön. Erikoishinta on voimassa 1.6.2018 saakka, mihin mennessä huonevaraukset on tehtävä joko netissä https://www.sokoshotels.fi/ tai soittamalla puh. 020 1234 603. Erikoishinnan takaamiseksi huonetta varattaessa on mainittava tunnus ”MC UAS” tai nettivarauksessa tunnus BMCU 180617. Mainitse myös, että varaus on Edeniin Oulussa, sillä tämä varaus tehdään Sokos hotellien keskitetyn varausjärjestelmän kautta. Edenissä ei ole P-hallia mutta katettu ulkotila järjestynee pyörille.
Toiseen yöpymiseen 18.-19.6.2018 on varattu 10 huoneen kiintiö Sokos Hotelli Vaakunasta Seinäjoella (https://www.sokoshotels.fi/fi/seinajoki/sokos-hotel-vaakuna-seinajoki ) . Yöpymisen hinta on 103 €/1 hh tai 117 €/2 hh. Hintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen sekä menoiltana sauna. Huonekiintiö on voimassa 1.6.2018 saakka, mihin mennessä erikoishintainen huone on varattava. Varaus tehdään suoraan Original Sokos Hotel Vaakunaan, puh. 010 7647 000 tai email: vaakuna.seinajoki@sok.fi .Huonekiintiön tunnus ”MC UAS”. Hotellissa on P-halli. Pyörämme sopivat hyvin 3-4 rinnakkaiseen ruutuun. Yhdistys maksaa paikoituksen hinnan. Tarjolla on myös maksuttomia ulkopaikkoja hotellin sisäpihalla.
Seminaarin osallistuja on toki vapaa yöpymään missä tahansa toisaalla, jos niin haluaa, yöpymistä varatuissa hotelleissa ei millään muotoa edellytetä.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service