Cicle de formacions online: PREPRODUCCIÓ, PRODUCCIÓ I POSTPRODUCCIÓ - del 31 d'octubre al 25 de novembre

RAS I CURT - Concurs de curtmetratges - Ullastrell 2022
Si vols assistir a aquest cicle de tallers gratuïts online, emplena aquesta formulari d'inscripció per a reservar la teva plaça!

CONTINGUT DEL CICLE:

PREPRODUCCIÓ

- STORYTELLING:
No saps com plasmar la teva idea en un guió? No se t'acut cap història? Descobreix una tècnica senzilla per acabar generant idees de forma original per arribar al rodatge.
- TÈCNIQUES DE CREATIVITAT:
Enterra la sensació de ment en blanc perfeccionant la teva història amb tècniques creatives.
- LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC:
Incorpora l'emoció adient per a cada escena amb estil cinematogràfic i de forma coherent.

PRODUCCIÓ

- MOVIMENTS DE CÀMERA:
Aprèn habilitats per presentar els teus personatges i transmetre tensió amb només moviments de càmera.
- DIRECCIÓ ACTORAL:
Descobreix uns quants consells per transmetre les teves idees de forma clara als actors i actrius.
- LA CÀMERA I ELS SEUS SECRETS: Treu el màxim profit a la teva càmera repassant conceptes bàsics de fotografia com  la Iso, el diafragma i l'obturador.

POSTPRODUCCIÓ

- MUNTATGE: Amb el material rodat començarem a fer el muntatge de vídeos a través de programes d'ordinador i apps de mòbil.
- EDICIÓ DEL SO I MÚSICA: Donem forma al nostre projecte editant el so i la música transmetent emocions més intensament.
- COLOR: Per tal de deixar el nostre curt espectacular, corregirem el color i lluminositat que ens aportarà més vitalitat.

Sessions de suport: T'acompanyem en el procés de crear el teu curt! És per això que després de cada bloc temàtic (Preproducció, Producció i Postproducció) oferirem una sessió de preguntes i respostes que tinguis perquè la formació sigui a mida!  
Sign in to Google to save your progress. Learn more
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: Avís legal: L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals vigent aplicada per l'Ajuntament d'Ullastrell.L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment. *
Nom i cognoms
Edat *
Correu electrònic *
Telèfon de contacte
*
Lloc de residència
*
Has fet mai un curtmetratge?
*
Què esperes del cicle?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy