Inschrijving voor de openbare vergaderingen van de RPA’s Heizel, Defensie en Maximiliaan-Vergote
perspective.brussels heeft de opdracht om zich te verdiepen in de toekomst van de wijken Heizel, Defensie en Maximiliaan-Vergote.

Er worden openbare vergaderingen georganiseerd voor een uitwisseling van standpunten over de perimeter, de diagnose, de uitdagingen en de doelstellingen waarmee rekening moet worden gehouden in het kader van deze overwegingen.

Gelieve het formulier hieronder in te vullen om aan te geven dat u aan deze vergaderingen wenst deel te nemen en om een uitnodiging te ontvangen.

Door u in te schrijven via dit formulier geeft u perspective.brussels toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken. Deze verwerking gebeurt uitsluitend om de resultaten van het openbaar onderzoek te analyseren overeenkomstig het BWRO, de Europese verordening 2016/679 (EU) betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens (hierna AVG) en de wet van 30 juli 2018.

Deze gegevens worden beschermd en bewaard zolang dit nodig is voor verwerking van de resultaten van het openbaar onderzoek en overeenkomstig onze opdrachten van publiek belang.
Email address *
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Gelieve aan te duiden voor welke wijk(en) u belangstelling hebt *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy