Prijava za MNM newsletter
Ukoliko se želite prijaviti na MNM newsletter, molimo vas da ispunite ovaj obrazac. Zatim ćemo vas u najkraćem roku dodati na e-mail listu.

Preko newslettera šaljemo sve bitne informacije o našim aktivnostima i događajima, no svejedno vas pozivamo da redovito pratite našu web i Facebook stranicu te Instagram profil.

Nakon dodavanja na e-mail listu, trebali biste dobiti obavijest Google grupa o dodavanju u grupu. Imajte na umu da do dodavanja na e-mail listu može proći i nekoliko dana. Molimo vas da provjerite i neželjenu poštu (spam) te po potrebi dodate e-mail adresu newslettera na popis provjerenih adresa.

MNM newsletter šalje se preko Google grupa. Kako bismo vas mogli dodati na listu, ukoliko za prijavu koristite Gmail adresu, molimo vas da provjerite da je omogućena postavka dodavanje i/ili pozivanja u grupu. Naravno, moguće se prijaviti s bilo kojom e-mail adresom. Članovi grupe ne mogu vidjeti preostale članove, niti mogu slati grupne e-mailove.

U svakom trenutku možete prestati primati newsletter odabirom opcije odjave koja se nalazi na kraju svakog e-maila ili nas možete kontaktirati na mnm@mnm.hr.

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na mnm@mnm.hr  .
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime *
Prezime *
E-mail *
Ime i prezime zakonskog zastupnika (samo za osobe mlađe od 16 godina)
Privola (za osobe mlađe od 16 godina ispunjava zakonski zastupnik) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy