Excursie cu derdeluș
Fișă de înscriere pentru excursia de la Sinaia, organizată de Clubul Morișca, ce se va desfășura pe 15 ianuarie 2017.

Menționăm că pe parcursul excursiei vom face fotografii în momentele mai importante, iar o selecție cu cele mai reușite și sugestive dintre acestea vor fi postate pe site-ul sau pe pagina de Facebook a Clubului Morișca, cu scopul de a promova acest tip de eveniment. Dacă vreuna dintre fotografiile în care apare chipul copilului dumneavoastră doriți să fie ștearsă de pe pagina noastră, vă rugăm să ne solicitați în scris acest lucru, cu link către fotografie.

Pentru a cunoaște toate detaliile legate de această excursie, vă rugăm să citiți informațiile din acest articol: http://clubulmorisca.ro/2016/12/12/excursie-cu-derdelus/ De asemenea, să verificați dacă al dumneavoastră copil știe care este echipamentul necesar și regulile de drumeție prezentate aici: http://clubulmorisca.ro/excursieanexe/.

După înscriere, veți primi pe mail programul excursiei și completarea listei cu echipamentul necesar, iarna.
Atenție: câmpurile de mai jos care nu sunt marcate ca fiind obligatorii, vor fi completate de către părinții ai căror copii nu au mai participat la activitățile noastre și nu ne-au mai furnizat informațiile utile pentru comunicare. Vă mulțumim pentru înscriere.

1. Numele copilului *
Your answer
2. Data nașterii copilului
Your answer
3. Copilul meu are următoarele alergii și/sau afecțiuni medicale de care trebuie să țineți cont:
Your answer
4. Alte mențiuni/ mesaj pentru organizatori:
Your answer
5. Numele părintelui, numărul de telefon și adresa de e-mail a acestuia (pentru comunicarea cu organizatorii): *
Your answer
6. Am citit informațiile oferite de organizatori și mențiunile scrise în articolul informativ și în partea introductivă a formularului. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms