Toestemmingsformulier
Beste ouder/verzorger,

Het team van kindcentrum Prins Constantijn wil graag foto’s en video’s maken van activiteiten die zich binnen ons kindcentrum of op ons terrein afspelen. Het is mogelijk dat uw zoon of dochter op de gemaakte foto’s of video’s te zien is.

Door middel van deze brief willen wij graag uw toestemming vragen voor het gebruik van eventuele foto’s en/of video’s waarop uw kind te zien is. Het gaat hierbij om gebruik van de foto’s en/of video’s op de website, in de maandinfo en op sociale media van kc Prins Constantijn. Uiteraard wordt er zo zorgvuldig mogelijk omgegaan met beeldmateriaal en worden geen foto’s of video’s gebruikt waarvan wij redelijkerwijs kunnen begrijpen dat u of uw kind publicatie daarvan niet op prijs zou stellen.
Indien wij beeldmateriaal van uw zoon of dochter voor een ander doel willen gebruiken, dan zullen wij hiervoor apart uw toestemming vragen.

Indien u toestemming geeft voor het gebruik van foto’s en video’s, dan geldt dit slechts voor het beeldmateriaal dat door of in opdracht van kc Prins Constantijn wordt gemaakt. Uiteraard kan het voorkomen dat ouders of leerlingen zelf foto’s maken op school of tijdens schoolactiviteiten. Kc Prins Constantijn heeft geen directe invloed op de manier waarop dergelijk beeldmateriaal wordt gebruikt. Hierbij willen wij u dan ook vriendelijk verzoeken om beeldmateriaal slechts te gebruiken wanneer u hiervoor toestemming heeft gekregen van de leerlingen, ouders en/of leerkrachten die in het betreffende beeldmateriaal te zien zijn.

Indien u toestemming geeft voor het gebruik van foto’s en video’s, dan kunt u deze toestemming altijd zonder opgave van redenen intrekken. Uiteraard is het mogelijk om kc Prins Constantijn te verzoeken om een specifieke gebruikte foto of video van uw kind niet meer te gebruiken in een maandinfo, dan wel om het beeldmateriaal te verwijderen van de website of de sociale media van het kindcentrum.
Alle foto’s en video’s die gebruikt worden door kc Prins Constantijn vallen onder het privacybeleid van onze organisatie dat u kunt vinden op onze website. In het privacybeleid wordt uitgelegd op welke wijze wij met de privacy en persoonsgegevens binnen onze organisatie omgaan.


Op dit formulier kunt u aangeven of u toestemming verleent of niet.
Alvast bedankt voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
Jaco van Erk,
directeur kindcentrum Prins Constantijn
Email *
Naam ouder/verzorger: *
Naam kind: (Voor elk kind hebben wij een apart toestemmingsformulier nodig) *
Groep: *
Ik geef toestemming om foto's van mijn kind op te hangen in de groep. *
Ik geef toestemming om foto's en/of filmmateriaal te gebruiken voor de website inclusief digitale informatiegids . *
Ik geef toestemming om foto's en/of filmmateriaal te gebruiken voor:flyers, brochures, jaarkalender, de maandinfo, studieopdrachten van stagiaires en ander promotiemateriaal van het kindcentrum. *
Ik geef toestemming om foto's en/of filmmateriaal te gebruiken voor de Facebookpagina van ons kindcentrum. *
Ik geef toestemming om foto's en/of filmmateriaal te gebruiken voor de Klasbordpagina van de groep van mijn kind. *
Ik geef toestemming om foto's en/of filmmateriaal te gebruiken voor persberichten van het kindcentrum in bijvoorbeeld kranten. *
Ik geef toestemming aan de schoolfotograaf om foto's van mijn kind te maken. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of VCNOP. Report Abuse