Пријава и подаци за уплату
Од 22. до.24. децембра 2017. године, Организација српских студената у иностранству (ОССИ) по први пут организује велико стратешко планирање организације у хотелу ,,Норцев” на Фрушкој гори. Боравак на Фрушкој гори претходиће свечани део зимске ОССИлације који ће се одржати у петак 22. децембра у Матици српској у Новом Саду са почетком у 14 часова. Полазак из Београда биће око 12 часова.

Да бисте били део зимске ОССИлације, која ове године обухвата два дела: свечани део и стратешко планирање; неопходно је да се ПРИЈАВИТЕ путем овог формулара и ПОТВРДИТЕ долазак УПЛАТОМ у зависности од доласка.

Рачун за уплату је следећи:

Уплатилац
• Име и презиме учесника програма
• Адреса учесника програма

Сврха уплате
• Донација

Прималац
• Организација српских студената у иностранству
• Вукасовићева 84, 11000 Београд

Износ
• 2000 РСД

Рачун примаоца
• 160-446188-15

ПОЈАШЊЕЊЕ О ИЗНОСУ ЗА УПЛАТУ:

1. УКОЛИКО ИДЕТЕ НА ОБА ДОГАЂАЈА (превоз је комплетно покривен, бићете део и свечаног дела и стратешког планирања) уплаћујете ПУН ИЗНОС ОД 2000 ДИНАРА

2. УКОЛИКО НАМ СЕ ПРИДРУЖУЈЕТЕ НА СТРАТЕШКОМ ПЛАНИРАЊУ (почиње у петак увече 22. децембра око 18 часова и траје до недеље 24. децембра) уплаћујете ИЗНОС ОД 1500 ДИНАРА (превоз до хотела вам није обезбеђен али повратак за Београд у недељу 24. децембра је организован)

3. УКОЛИКО ДОЛАЗИТЕ САМО НА СВЕЧАНИ ДЕО ЗИМСКЕ ОССИлације (петак 22. децембар од 14 часова у Матици српској у Новом Саду) уплаћујете ИЗНОС ОД 700 ДИНАРА (превоз из Београда до Новог Сада је организован тог дана око 12 часова али вам повратак истог дана за Београд неће бити обезбеђен)


За све додатне информације обратите нам се на: info@ossi.rs

Име и презиме *
Your answer
Е-мејл адреса *
Your answer
Број телефона *
Your answer
Контакт особе у Србији (ако студирате у иностранству) *
Your answer
На који догађај у оквиру зимске ОССИлације долазите: *
Уколико долазите САМО на стратешко планирање, када долазите? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms