Ansökan om arbetspliktsbefrielse
Här kan du ansöka om att bli befriad från arbetsplikt. Vi är många i klubben och det är lite svårt att hålla koll på alla arbetsmyror, varför vi nu testar med denna ansökanprocess. Genom att göra denna ansökan sparar du massor av frustration och tid för arbetspliktansvarig som måste jaga alla som inte tecknar arbetsplikt.

I Arbetspliktsordningen står det: "Styrelsen kan befria medlemmar från arbetsplikt t.ex. på grund av hög arbetsbelastning i funktionärsroll, funktionshinder och/eller aktningsvärd ålder."

Självklart bör du bli befriad från arbetsplikt om du utför annat arbete för klubben, om så är fallet beskriv då gärna nedan vad du arbetar för.

Efter att du gjort din ansökan kommer den behandlas av styrelsen och arbetspliktsansvarig. Under denna process så kan du få mejl t.ex. om att teckna arbetsplikt. När din ansökan är behandlad kommer du få ett svar.

Självklart kan du kontakta styrelsen direkt med din ansökan om du så önskar. Detta formulär är endast ett sätt att försöka bring ordning i arbetsplikten.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn *
Medlemsnummer *
Jag ansöker om arbetspliktsbefrielse på grund av *
Beskriv gärna med egna ord det arbete du gör för klubben
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Heleneborgs Båtklubb, e-post och dokument. Report Abuse