Inscripció Cinefòrum "Adú" - 26/10/2021  a les 19:30h - Foment Mataroní
Inscripció per a l'activitat de Cinefòrum de la pel·lícula "Adú", organitzada pel Moviment Educatiu del Maresme (MEM) i l'Ajuntament de Mataró, que es durà a terme a la sala del Foment Mataroní (C/Nou, 11), el proper dia 26 d'octubre a les 19:30h.
 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Correu electrònic de contacte *
Quants seients necessites? *
Tractament de les dades
En cumpliment de la disposició en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecta al tractament de les dades personals i la lliure circulació dels mateixos, i a la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, informem que:
L’Ajuntament de Mataró, amb domicili La Riera, 48 (08301- Mataró) és el responsable del tractament d’aquestes dades personals i les protegeix.
L’Ajuntament de Mataró només utilitzarà aquestes dades per l’objecte del present formulari, és a dir per regular l’accés a l’acte per al qual s’han facilitat aquestes dades, i només seran conservades mentre duri aquesta campanya.  
No facilitarem les vostres dades a cap tercer ni cap altre servei que no sigui el que estigui gestionant aquesta activitat, en aquest cas el Servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana.  
Per qualsevol aclariment al respecte us podeu adreçar a ciutadania@ajmataro.cat

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy