Aanmeldformulier voor het bijwonen van de zondagse kerkdiensten tot 100 personen.
Algemeen: In verband met een mogelijke besmetting met het coronavirus worden in de komende maanden voor het houden van een eredienst in de kerk de regels van het RIVM gevolgd. Vanaf 1 juli mogen er maximaal 100 personen aanwezig zijn in de dienst. Belangrijk is om afstand (1,5m) te houden en alleen aan de dienst deel te nemen als u geen koorts hebt en/of niet verkouden bent. In verband met de extra besmettingskans zal er geen samenzang zijn in de diensten.

Aanmelding: Het aantal plaatsen in de kerk is door de 1,5 meter afstand beperkt en er zal dus gewerkt moeten worden met een systeem van uitnodigen. Sommige mensen willen heel graag uitgenodigd worden om weer ‘gewoon’ naar de kerk te gaan, terwijl anderen er nog wat huiverig voor zijn om met veel mensen bij elkaar te zijn en liever de diensten nog volgen via de digitale uitzending. Daarom is het nodig dat u aangeeft of u een kerkdienst wilt bijwonen of nog liever even wacht. Vandaar onderstaande vragen.

Uitnodiging: Als u zich heeft aangemeld, dan kunt u een uitnodiging verwachten om een dienst bij te wonen. Die uitnodiging is tevens een instrument om ook te registreren wie er in een bepaalde dienst aanwezig is. Dat vereenvoudigt het systeem van sporen- en contactonderzoek mocht er via onze kerkdiensten toch een besmetting plaatsvinden. We kunnen niet voorzichtig en zorgvuldig genoeg zijn. Of u al wel, of nog niet wordt uitgenodigd lijkt misschien wat willekeurig, maar u komt echt aan de beurt en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen.
Vragen naar uw gegevens. Wat is uw naam? *
Wat is uw e-mailadres?
Wat is uw telefoonnummer? *
Wilt u uitgenodigd worden voor het bijwonen van de kerkdienst? *
Voor welke dienst wilt u uitgenodigd worden?
Clear selection
Met hoeveel personen wilt u uitgenodigd worden?
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy