Ja!Wadden - 2e periode
Fijn dat je interesse hebt en jou eventueel wil inschrijven voor de 2e periode van Ja!Wadden!

Zoals je waarschijnlijk wel weet, gaan we dit jaar niet op kamp naar Ameland. Maar dat wil niet zeggen dat we geen dolle pret en dikke fun gaan beleven!

We trekken dit jaar naar Campus Kajee in Schoten, een domein met mooie omgeving, veel ruimte en super goede faciliteiten! Benieuwd waar we naartoe gaan? Neem alvast een kijkje op https://www.campuskajee.be/. Omdat een website van een school natuurlijk niet veel zegt, hebben we ook enkele foto's voor jullie. Deze kan je hieronder bekijken.

Naar Ameland gaan we steeds met de bus. Het is voor ons financieel niet haalbaar een bus in te leggen naar Schoten. Hou er dus rekening mee dat je jouw kind(eren) zelf naar Schoten zal moeten brengen. Omwille van social distancing en de contactbubbel is carpoolen niet toegestaan, dus wij kunnen dit jammer genoeg niet voor jullie organiseren.

Jouw leiding heeft al een superleuke 10-daagse voor jullie in petto. Je start de dag met leuke keuzeactiviteiten, zo kan je elke dag op een andere manier starten. Sportief, creatief, ontspannend,... je hebt keuze uit verschillende leuke activiteiten! In de namiddag is er een groot spel met de hele groep, van stratego & mastermind tot het barbie-en-ken spel & stalingrad. Je kan het zo gek niet denken. 's Avonds sluiten we af met een leuk swingpaleis, een quiz, de drie wijzen,... Geen tijd om je te vervelen dus!

Data 2e periode?
Maandag 13/7: kinderen aankomen tussen 17u - 17u30
Woensdag 22/7: kinderen ophalen tussen 10u - 10u30

Kostprijs? € 280 voor tien knotsgekke dagen!

Je krijgt binnen de 2 werkdagen de bevestiging in jouw mailbox! Bij die bevestiging zal je ook praktische info ontvangen over vertrek/aankomst, bagagelijst, medische fiche,...

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar inschrijvingen@jawadden.be
Eetzaal
Sportzaal
Polyvalente zaal
Slaapzaal - 6 bedden per kamer, afgescheiden met een wand
Sanitair slaapzaal - elk kind heeft zijn/haar eigen wastafel en kast om spullen op te bergen
Speelplaats
Sportvelden
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy