Vols que l'equip d'EMFO contacti amb tu? Donem resposta als teus dubtes i inquietuds
Estem vivint un moment d'incertesa i d'excepcionalitat i per això, si tens dubtes sobre com inscriure't a l'atur o si cobraràs la prestació, ...o et trobes afectat laboralment per un ERTE (expedient de regulació d’ocupació temporal) o necessites aclariments sobre les mesures econòmico-fiscals i laborals, des d'EMFO ens posem en contacte amb tu.

L'equip dels serveis municipals de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, EMFO, volem donar resposta a les teves demandes i inquietuds. Per això pots adreçar-te a nosaltres a través d'aquest formulari i et donarem resposta el més aviat possible si ens facilites el teu nom i el teu telèfon, per trucar-te directament. O ens pots trucar al 935705160. Estem a prop teu.
Nom *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
Consulta o motiu trucada *
Introduir dades personals a la nostra base de dades
L'informem que les seves dades formaran part, o ja estan incloses, en un fitxer sota responsabilitat de l'EMPRESA MUNICIPAL PER A LA FORMACIÓ OCUPACIONAL I L'OCUPACIÓ per a les finalitats legítimes de gestió i relació entre ambdues parts. Podran ser comunicades a altres organismes de l'Ajuntament per a les mateixes finalitats o a organitzacions externes quina intervenció es requereixi per a la realització del servei que oferim, així com a les assenyalades per la normativa vigent. Poden exercir-se els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació de tractament, portabilitat i oposició respecte al tractament, comunicant-nos-ho a EMPRESA MUNICIPAL PER A LA FORMACIÓ OCUPACIONAL I L'OCUPACIÓ mitjançant correu electrònic a INFO@EMFO.CAT
Accepto? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Empresa Municipal EMFO. Report Abuse