Inscripció Market Place 2019
El Market Place és un espai de trobada entre proveïdors de serveis/productes/solucions en economia circular i potencials clients.

7 de Maig
Nodus Barberà, Barberà del Vallès

Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
Correu electrònic contacte *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Empresa/entitat/organització *
Your answer
Càrrec/posició *
Your answer
CIF/NIF *
Your answer
Tipus entitat *
Municipi *
Your answer
Sector d'activitat *
En cas de tenir més d'un sector d'activitat seleccioneu el més rellevant.
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades *
D'acord amb el que s'estableix a l'article 6 de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, dono el meu consentiment perquè aquestes dades siguin incloses en un fitxer titularitat del Consell Comarcal del Vallès Occidental, i siguin utilitzades exclusivament per gestionar activitats del Vallès Circular. Els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició es poden exercir adreçant-se al Registre General del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ctra. N-150 Km 15, 08227 Terrassa.
Required
Conformitat cessió d'imatge *
D'acord amb el que estableix la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, sol·licitem el seu consentiment explicit per utilitzar les seves imatge, captades mitjançant fotografies i/o videos realitzats per la nostra entitat, amb la finalitat de promocionar l'esdeveniment a la pàgina web i les xarxes socials.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service