Inscripcions al taller participatiu: Superilles Sants i Hostafrancs (Districte Sants-Montjuïc)
Taller de participació del programa de superilles pilot de l’Ajuntament de Barcelona al districte de Sants-Montjuïc, al barri de Sants i Hostafrancs. L’àmbit de les superilles de Sants i Hostafrancs està delimitada pels carrers de Tarragona, Pl. Espanya, Carrer de la Creu Coberta, Carrer de Sants i Passeig de Sant Antoni.

Taller adreçat als veïns i veïnes, les persones que feu activitats a la zona de les superilles, les entitats i equipaments de l’entorn i totes les organitzacions de la ciutat. L’objectiu de la trobada és compartir idees sobre el desenvolupament de les superilles de Sants i Hostafrancs en els propers anys: quin futur es vol, quins temes s’haurien d’abordar i quines accions concretes s’haurien de realitzar per assolir el futur desitjable.

Data: dimarts 16 de desembre de 2014
Hora: de 18.00 a 20.30 h
Lloc: Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs (Carrer Rector Triadó, 53)

Es prega confirmar l’assistència a través d'aquest formulari. Adreceu qualsevol consulta a la Secretaria Barcelona + Sostenible: bcnsostenible@bcn.cat, tel. 932 562 593.

Organitza: Districte de Sants-Montjuïc i Hàbitat Urbà, Ajuntament de Barcelona.
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
Veniu a titol personal o en representació d'alguna entitat? *
Required
En cas de venir en representació d'una entitat, indiqueu el nom d'aquesta
Your answer
Indiqueu el vostre àmbit de treball
Observacions
Your answer
Protecció de dades. *
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al fitxer “Participació Ciutadana” de l’Ajuntament de Barcelona. Les vostres dades no seran cedides a tercers. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició responent directament aquest missatge electrònic (bcnsostenible@bcn.cat) i indicant clarament la vostra sol·licitud.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy