Workshop AI & Big Data
Artificial intelligence, machine learning en big data - we horen er veel over, maar weten we eigenlijk wel waar we het over hebben? Wat de kracht is van deze technologie? Maar ook: wat de schaduwkanten zijn en wat daar tegen kan worden gedaan?

Aime organiseert de workshop AI & Big Data die antwoord geeft op al deze vragen. In de workshop ontdekt u hoe AI en Big Data sterk met elkaar samenhangen en hoe ze kunnen worden gecombineerd om waardevolle resultaten te boeken. De workshop is interactief en kan worden afgestemd op uw organisatie. U bent welkom bij onze maandelijkse edities in de Gasfabriek in Deventer, maar een workshop op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Voorwaarden
1. Na inschrijving voor een workshop ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail om uw inschrijving te bevestigen. Er zal hier om facturatiegegevens worden gevraagd, zoals naam / naam onderneming en/of vestigingsadres.
2. Na bevestiging wordt u op de gastenlijst geplaatst. Vanaf dat moment geldt een betalingsverplichting. Er zal een factuur worden opgemaakt en worden verstuurd 7 dagen voorafgaand aan de workshop.
3. Op het moment dat er onvoldoende deelnemers zijn voor de workshop laten we dit 7 dagen voorafgaand aan de workshop weten. De workshop zal dan worden geannuleerd en de betalingsverplichting vervalt.
Algemene gegevens
Graag zouden we uw naam en e-mailadres willen weten, zodat we contact met u op kunnen nemen met betrekking tot de workshopbevestiging, en inzicht hebben in wie er komt.
Wat is uw naam? *
Your answer
Wat is uw e-mailadres? *
Your answer
Welke workshop wilt u bezoeken? *
Uw organisatie
Tijdens de workshop zullen er een groot aantal interactieve elementen langskomen. Het doel van deze interactie is om samen met uw mededeelnemers te ontdekken hoe Artificial Intelligence en Big Data impact kunnen creëren voor uw organisatie. Om de voorbeelden zo scherp mogelijk neer te kunnen zetten en daardoor zo dicht mogelijk op de deelnemende organisaties te opereren, willen we graag van u weten namens welke organisatie u de workshop wilt bezoeken. Uiteraard is het niet verplicht om deze vraag te beantwoorden.
(Niet verplicht) Namens welke organisatie wilt u de workshop bezoeken?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service