Înregistrare - Heritage Instameet online Cronicari Digitali, Patrimoniu Personal
📸 Cum participați: pe o masă din casă, oricât de mică sau mare, de cafea sau de luat masa, vă rugăm să așezați acele obiecte care au valoare emoțională pentru voi și/ sau care vă ajută să treceți mai bine prin această perioadă. Așezați-le și fotografiați-le într-un mod creativ. Postați imaginea pe contul vostru public de Instagram, cu tagurile și haștagurile disponibile pentru competiție și un text scurt, prin care să spuneți povestea acestor obiecte sau chiar a mesei.
Nice to have: Instastory cu fiecare obiect ales și mica lui descriere.

🎁 Punem la bătaie și o serie de cadouri: un voucher F64 în valoare de 500 de lei (pentru achiziția de echipamente foto), un voucher eMag în valoare de 500 de lei și o participare all inclusive (transport, cazare și masă în valoare de 850 de lei) la orice Heritage Instameet offline organizat în acest an.


📝 Regulamentul competiției este disponibil aici: https://bit.ly/RegulamentCD

❗️ Pentru a te înscrie automat în competiție și a avea șanse de câștig la premiile oferite de partenerii noștri, te rugăm să ai grijă ca orice postare și instastory să includă haștagurile oficiale ale concursului: #cronicaridigitali #experienteimpreuna #bankingasacumtrebuie și tag conturilor de Instagram @cronicaridigitali, @raiffeisenbankro și @telekomromania.

🏆 Câștigătorii vor fi anunțați în data de 14 mai.
🤝 Parteneri: Telekom Romania și Raiffeisen Bank Romania.
Nume și prenume *
Your answer
Am împlinit vârsta de 16 ani (până la data de 3 mai 2020 inclusiv). *
Required
Te rugăm sa inserezi link-ul URL al contului tău de Instagram (cu care vrei să participi în cadrul competiției). *
Your answer
Te rugăm să ne transmiți adresa ta de e-mail pentru a-ți transmite confirmarea cu privire la participarea în cadrul Heritage Instameet online 2020. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy