Prijava predstavitve turističnega ponudnika na Istrskem kolesarskem maratonu 2016
Istrski kolesarski maraton je pravo kolesarsko doživetje za vse okuse. Namenjen je rekreativnim kolesarjem, tri različne trase pa zadostijo vsem okusom in stopnjam pripravljenosti.

Prireditev bo potekala v Kopru, ob Taverni:
- v soboto, 24. septembra 2016 med 10.00 in 18.00 uro
- v nedeljo, 25. septembra 2016 med 8.00 in 15.00 uro

Želimo, da ponudniki dopolnite spremljevalni program in se predstavite s svojo ponudbo, zato vas vabimo k sodelovanju, da se obiskovalcem in udeležencem predstavite in ponudite tudi domače dobrote ali izdelke.

Najem stojnice… brezplačno

Kavcija za stojnico stane 40 EUR, ki se v celoti vrne, v kolikor je sodelovanje skladno s pogoji.

Prihod na stojnice je predviden v soboto med 9:30 in 10.00 uro, prisotnost se predvideva do 18.00 ure ter v nedeljo med 7:00 in 8:00 uro, prisotnost do 15. ure.

Predlagamo vam, da ste na vaši stojnici inovativni, pestri, zabavni, morda tudi podarite kakšno nagrado in tako še bolj popestrite dogajanje. Stojnice se bodo nahajale na mandraču nasproti Taverne, ob morju. Ponudbo vaše stojnice bo moderator tudi izpostavil in predstavil na odru.

Število stojnic je omejeno, zato vas pozivamo da se prijavite čim prej.
Za sodelovanje se prijavite do 20. septembra 2016 preko spletnega obrazca.

Poleg prijave vas naprošamo, da si preberete pogoje sodelovanja!
Vaša prijava bo potrjena s plačilom kavcije, najkasneje do torka 20. 9. 2016.


Veselimo se sodelovanja,
Ekipa Istrskega kolesarskega maratona

Naziv ponudnika *
Your answer
Email *
Your answer
Naslov, poštna številka, pošta *
Your answer
Ime in priimek kontaktne osebe na dogodku *
Your answer
Telefonska številka in email kontaktne osebe na dogodku *
Your answer
Prisotnost na sojnici *
Potrebujete elektriko
Potrebujete tipsko stojnico *
Potrjujemo, da smo seznanjeni s pogoji sodelovanja in z njimi soglašamo *
Potrjujemo, da smo seznanjeni s pogoji sodelovanja in z njimi soglašamo *
Prijava je potrjena s plačilom kavcije do najkasneje 19.9.2016. Kavcijo nakažete na TRR: SI56 1970 0501 0106 208, Kolesarsko društvo Raketa, Cesta Zore Perello-Godina 3, 6000 Koper. O postavitvi razstavnega prostora oz. stojnice prijavljenemu ponudniku odloča organizator prireditve. Ponudnik je dolžan zagotoviti prisotnost na stojnici oz. prireditvenem prostoru ves čas prireditve, od začetka do konca. Ob zaključeni prireditvi je sodelujoči dolžan pospraviti in počistiti svoj predstavitveni prostor. Ponudnik mora s stojnico ravnati kot dober gospodar (poskrbeti mora, da stojnice ne poškoduje, skrbeti za red in čistočo na stojnici ter v njeni neposredni bližini). Organizator ne odgovarja za nastalo škodo na izdelkih sodelujočega ponudnika ali krajo izdelkov oz. morebitnih kazni, ki bi jih ponudnik prejel s sodelovanjem na prireditvi (npr. neizstavljanje računov, pomanjkanje neustreznih dovoljenj). Na prireditvi je možna prodaja. Ponudniki, ki bodo na prireditvi prodajali svoje izdelke, prevzemajo odgovornost za računovodsko ustreznost prodaje in zagotavljajo, da bodo prodajali v skladu z računovodskimi pravili. Ponudnik je dolžan da deluje v skladu z pravili in zakoni. To pomeni da ob prodaji hrane ali pijače poskrbi za ustrezne označbe za prehranske alergene. Organizator ne odgovarja za kazni, ki jih prejmejo ponudniki s strani pristojnih organov v nobenem primeru, zato morajo ponudniki na stojnicah razpolagati z vsemi ustreznimi in veljavnimi dovoljenji za opravljanje prodaje in drugih vsebin v okviru najete stojnice.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Društvo Raketa. Report Abuse - Terms of Service