Ansøgning til Mastermind gruppe 1
OPDATERING: Der er nu fuldt booket til Mastermind 1 netværket. Du kan dog stadig skrive dig på og komme på en venteliste. Husk også at du kan følge med i en del af de oplæg Matt Fripp holder. Vi offentliggør løbende de enkelte oplæg.


Mastermind er et fællesskab, du indgår med 4-5 andre musikere, hvor Matt Fripp er vært for netværket. I mødes online hver anden uge i en times tid. Målet med netværket er, at hver deltager bringer noget med hver gang (et problem, en succes osv.), og gruppen arbejder som masterminds igennem dem sammen for at skabe fremskridt i projekterne i løbet af de 10 uger.

Mastermind er en er en god mulighed for at få professionelle råd til dine projekter, samtidig med at du kan se, hvad dine musikerkollegaer arbejder på - og at opbygge relationer med dem.

Igennem platformen jazzfuel.com vil alle deltagere i Mastermind være en del af online forum, hvor man kan kommunikere og søge råd og feedback imellem online sessions. Herinde har du også adgang til ”Jazzfuel Manager”, hvor du kan se videoer og læse tutorials om releaseplaner, PR, booking, brandopbygning, publikumsudvikling og meget mere.

Hver Mastermind gruppe har 6 sessions sammen over 10 uger:


Masterminds gruppe 1 mødeplan:

Tirsdag 19. januar kl. 10:00-11.00

Tirsdag 2. februar kl. 10:00-11.00

Tirsdag 16. februar kl. 10:00-11.00

Tirsdag 2. marts kl. 10:00-11.00

Tirsdag den 16. marts kl. 10:00-11.00

Tirsdag den 30. marts kl. 10:00-11.00


Det er afgørende, at man kan deltage i alle sessions.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn
Email
Telefonnummer
Genremæssig baggrund og motivation for at deltage
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy