ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Παρακαλούμε, συμπληρώστε την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής και υποβάλετέ την έως την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία της ΕΕΔΕ, Τμήμα Πιστοποιήσεων, Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, T.Κ. 111 44, Αθήνα, τηλ: 210-21.12.000 (εσωτ.*724), fax:210-21.12.020 - 021, e-mail: certification@eede.gr, κ. Δήμητρα Μπαρτζουλιάνου.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
E-MAIL *
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *
ΤΚ
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΑΦΜ Επιχείρησης
ΔΟΥ Επιχείρησης
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
ΚΙΝΗΤΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τα προσωπικά δεδομένα ταυτοποίησης που τυχόν καταχωρήθηκαν, θα χρησιμοποιηθούν από την ΕΕΔΕ για τις ανάγκες της εκδήλωσης.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία που μας έχετε χορηγήσει στην βάση δεδομένων μας για να μαθαίνετε τα νέα μας και να λαμβάνετε σχετικές προσκλήσεις και ενημερώσεις για τις δράσεις μας.

H Προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.eede.gr/eede/gdpr για να έχετε περαιτέρω ενημέρωση για τα δικαιώματά σας, όπως αυτά εμπλουτίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (GDPR), ο οποίος τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018.

Για όσο διάστημα διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, με email στην ηλεκτρονική privacy@eede.gr 

Αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική μας; *
Required
Συναινείτε στην αποστολή, από πλευράς ΕΕΔΕ, πληροφοριακού υλικού για τα προγράμματα και τις δράσεις μας;
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy