Cicle formatiu: PREPRODUCCIÓ, PRODUCCIÓ I POSTPRODUCCIÓ - 3, 5, 10, 17, 19 i 24 de novembre i 1, 3, 8 de desembre de 2020
RAS I CURT - Concurs de curtmetratges - Ullastrell 2020
Si vols assistir a aquest cicle de tallers gratuïts online, emplena aquesta formulari d'inscripció per a reservar la teva plaça!


CONTINGUT DEL CICLE FORMATIU:

PREPRODUCCIÓ

- STORYTELLING (3/11):
No saps com plasmar la teva idea en un guió? No se t'acut cap història? Descobreix una tècnica senzilla per acabar generant idees de forma original per arribar al rodatge.
- TÈCNIQUES DE CREATIVITAT (5/11):
Enterra la sensació de ment en blanc perfeccionant la teva història amb tècniques creatives.
- LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC (10/11):
Incorpora l'emoció adient per a cada escena amb estil cinematogràfic i de forma coherent.

PRODUCCIÓ

- MOVIMENTS DE CÀMERA (17/11):
Aprèn habilitats per presentar els teus personatges i transmetre tensió amb només moviments de càmera.
- DIRECCIÓ D'ACTORS (19/11):
Descobreix uns quants consells per transmetre les teves idees de forma clara als actors i actrius.
- LA CÀMERA I ELS SEUS SECRETS (24/11): Treu el màxim profit a la teva càmera repassant conceptes bàsics de fotografia com la Iso, el diafragma i l'obturador.

POSTPRODUCCIÓ

- MUNTATGE (1/12): Amb el material rodat començarem a fer el muntatge de vídeos a través de programes d'ordinador i apps de mòbil.
- EDICIÓ DEL SO I MÚSICA (3/12): Donem forma al nostre projecte editant el so i la música transmetent emocions més intensament.
- COLOR (8/12): Per tal de deixar el nostre curt espectacular, corregirem el color i lluminositat que ens aportarà més vitalitat.

Sessions de suport (12/11 - 26/11 - 10/12): T'acompanyem en el procés de crear el teu curt! És per això que després de cada bloc temàtic (Preproducció, Producció i Postproducció) oferirem una sessió de preguntes i respostes que tinguis perquè la formació sigui a mida!
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: Avís legal: L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals vigent aplicada per l'Ajuntament d'Ullastrell.L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.
Clear selection
Nom i cognoms *
Edat *
Correu electrònic *
Telèfon de contacte *
Lloc de residència *
Has fet mai un curtmetratge? *
Què esperes del cicle formatiu?
Moltes gràcies!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy