Lelkes Napok 2021
Itt tudod megadni az adataidat a 2021-es Lelkes Napokon való részvételhez, mely Vajtán kerül megrendezésre, és július 5-tól 10-ig tart.
A jelentkezéshez e lap kitöltése mellett még előleg átutalására is szükség van - olvass tovább a részletekért!
Ha regisztrálsz, de valamilyen rendkívüli helyzet miatt mégis elmarad a tábor, akkor visszafizetünk mindent, amit befizettél.

A Lelkes napok a Katolikus Karizmatikus Megújulás nyári ifjúsági tábora. Ha szeretnél többet tudni a táborról, vagy rólunk, nézz szét a honlapunkon: http://www.lelkesnapok.hu . A Lelkes napok táborba 15-25 éves résztvevőket várunk. Fiatalabbak (11-15 évesek) számára a Tini Lelkes Napok nevű táborunkat ajánljuk. Ha nem résztvevőként, hanem segítőként jössz, akkor egy másik regisztrációs lapot kell kitöltened, amihez írj a lelkesnapok@gmail.com email címre.

Helyszín: Zichy kastély, Vajta 7041, Petőfi S. utca 562. Térkép: http://tinyurl.com/maurjpq
A táborban csak az első naptól kezdve lehet részt venni, tehát érkezz meg július 5-én hétfőn 14:00 és 16:30 között! A hét tetszőleges napjáig maradhatsz - mi azért javasoljuk, hogy végig maradj ;) A tábor szombat ebéddel ér véget.

A tábor részvételi díja a választott szállás típustól függ. Sátorban (amit te hozol magadnak) 25 000Ft, sokágyas szobában 39 000 Ft, négyágyas szobában 56 000 Ft, 2 ágyas szobában: 65 000 Ft.

Kívánjuk, hogy jól érezd magad a táborban! Hogyan lehet elérni, hogy kellemes legyen ez a tábor neked és társaid számára, és tudj találkozni Istennel? Tanulmányozd át a táborrendet ezen a linken: https://tinyurl.com/dz9vsrhx

Tennivalók: E jelentkezési lap elküldése után hamarosan küldünk visszajelző e-mailt hasznos gyakorlati tudnivalókkal, és alapítványunk számlaszámával, ahova kérünk, hogy mihamarabb utalj át 10'000 Ft előleget, és június 18. péntekig utald át a teljes részvételi díjat (Átutalhatod egyből a teljes díjat is.) Ha túljelentkezés van bizonyos szállástípusokra, akkor a 10'000 Ft előleg beérkezésének idejét vesszük figyelembe. Ha a jelentkezésedet június 18-ig mondod vissza, a teljes összeget visszatérítjük számodra. Ha a jelentkezésedet június 18 után mondod vissza, akkor az előleget nem tudjuk visszatéríteni számodra, csak az azon felül befizetett összeget.
Ha problémát jelent a teljes összeg előteremtése június 18-ig, vagy egyáltalán a táborig, akkor jelezd a megjegyzéseknél, vagy írj nekünk: lelkesnapok@gmail.com

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk: lelkesnapok@gmail.com

A jelentkezés és a részvételi díj átutalás határideje: 2021. június 18. péntek.
A táborba való jelentkezést csak a rendelkezésre álló helyek beteltéig tudjuk biztosítani.
Email *
E-mail címed mégegyszer *
Vezetékneved *
Keresztneved *
Étrend *
Születés dátuma *
Év.hónap.nap, azaz yyyy.mm.dd formátumban, például 1999.08.11
Állampolgárság *
Személyazonosító okmány száma *
Ország *
Irányítószám *
Település neve *
Utca, házszám, stb. *
Távozás dátuma *
Utolsó étkezés *
Amelyik napon távozol, azon a napon melyik az utolsó étkezés, amit még igénybe kívánsz venni? Ha végig maradsz, akkor szombati napon távozol, és az ebéd az utolsó étkezés.
Szállás tipusa *
A 4 és 2 ágyas szobák többnyire a kastély közelében található külön szállás épületben vannak, a 6 és 8 ágyas szobák pedig többnyire a kastélyban. Most csak a szoba típusát kell kiválasztanod, a konkrét szoba és ágy kiválasztása a táborba megérkezéskor történik.
Fizetés módja *
A számlát a fent megadott adataidnak megfelelően (név, cím) állítjuk ki. Ha más névre szeretnél számlát kérni, akkor írd az "Egyéb megjegyzések" mezőbe.
Felekezeted
Közösséged
A táborrendet elolvastad és elfogadtad *
Required
Egyéb megjegyzések
Bármilyen fontos információ, amit jó ha tudunk rólad (pl. allergia, krónikus betegség), vagy a fenti kérdésekre bővebb választ adnál (pl. számlához számlázási cím)
Adatkezelési nyilatkozat *
E jelentkezési lapon megadott személyes adatok kezelője a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata. Az adatkezelés során a szállás igénybevételéhez szükséges adatokhoz kizárólag a szervező Ifjúsági Szolgálat és a szállásadó Calvary-Golgota Kft férhet hozzá. Az adminisztrációt az Ifjúsági Szolgálat munkatársai és a Calvary-Golgota Kft. munkatársai végzik. A megadott adatokat – a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – az Ifjúsági Szolgálat kizárólag az ifjúsági programokkal kapcsolatos információk eljuttatása, kapcsolattartás, a táborhoz kapcsolódó adminisztráció, valamint támogatási felkérés céljából kezeli, egyúttal biztosítja az adatszolgáltató részére a visszautasítás lehetőségét. Az adatokat kizárólag azon időtartamig őrizzük, kezeljük, tároljuk, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. A fenti adatokat - az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve - kívülálló harmadik, illetéktelen személyek számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatokat szabadon használhatjuk fel. A jelentkezési lap elküldése egyszersmind a fenti tájékoztatás tudomásulvételét és az abban foglaltak elfogadását – az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. Az adatok módosítását, frissítését vagy törlését a lelkesnapok@gmail.com címre küldött kérésre végezzük el.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy