Esélyegyenlőség a munkaerőpiacon
Kedves Résztvevő!

Az Amnesty International egy olyan emberi jogi mozgalom, amely mindenfajta pártállástól, gazdasági vagy vallási érdekektől függetlenül, a világ minden országában azért küzd, hogy minden ember élvezhesse az alapvető emberi jogokat.

A szakszervezetek segítségével, az Amnesty International kutatást végez Magyarországon a munka világában előforduló nemek közötti egyenlőtlenségről. Jelen kérdőív abban segíti munkánkat, hogy megállapítsuk, a nőket milyen hátrányos megkülönböztetés éri a leggyakrabban munkahelyükön.

A kérdőív teljesen névtelen, és kitöltése csupán 10-15 percet vesz igénybe. Néhány esetben arra kérjük, hogy egy megjegyzéssel segítsen nekünk jobban megérteni válaszát. Ha bármi további megjegyzése, észrevétele van a kérdésekkel vagy a témával kapcsolatban, kérjük, a kérdőív végén írja meg nekünk. Ha bármelyik kérdésre inkább nem válaszolna, nyugodtan üresen hagyhatja.

Válaszait bizalmasan kezeljük. A kérdésekre adott válaszok csak együttesen értelmezendők, azokat a kutatási kérdések megválaszolására használjuk fel, és egy kiadványban mutatjuk be.

Válaszaival segít nekünk abban, hogy bemutassuk milyen jogi és gyakorlati változtatásokra van szükség ahhoz, hogy a nőket érő diszkrimináció megszűnjön és a nemek egyenjogúsága a munka világában előremozduljon.

Köszönjük a segítségét!

az Amnesty International Nemzetközi Titkárságának kutató csapata
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy