"Létezik a kulturált közlekedés Magyarországon!" - pályázat
>>>FIGYELEM! PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁS!<<<

A 2020. április 1-re tervezett díjátadót nem tudjuk megvalósítani, az eredményhirdetésre A Közlekedési Kultúra Napján 2020. május 11-én 10 órakor a www.akozlekedesikulturanapja.hu oldalon és a https://www.facebook.com/kozlekedesikulturanapja/ kerül sor. A díjakat ezt követően a koronavírus okozta veszélyhelyzet alakulásának függvényében kijelölt napon, ünnepélyes keretek között adjuk át.

A pályázat eredeti célja érdekében, vagyis hogy minél több pozitív példát gyűjtsünk a kulturált közlekedésről, arra jutottunk, hogy a pályázatot meghosszabbítjuk, és 2020. május 3-án 24:00-ig továbbra is várjuk a pályaműveket.

A VÁLTOZÁSOKKAL MÓDOSÍTOTT KIÍRÁS A KÖVETKEZŐ:
A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat alkalmából a Közlekedéstudományi Egyesület (KTE) pályázatot hirdet magánszemélyek részére az alábbi témában: "Létezik kulturált közlekedés Magyarországon!"

A PÁLYÁZAT MÓDJA
Az alábbi űrlapon keresztül küldjön be írásban egy rövid, Önnel megtörtént történetet, amely igazolja, hogy létezik kulturált közlekedés Magyarországon. A történet legfeljebb 1.000 karakter lehet, amibe a szóközök is beleértendők.

A PÁLYÁZAT DÍJA
A pályázaton két nyertest hirdetünk. A nyeremény két darab (nyertesenként 1-1 db) BTWIN Elops 520 városi kerékpár, melynek értéke 79.990 forint. A nyeremény pénzre nem váltható. Egy pályázó több különböző pályázatot is beadhat.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
A pályázó lehet bármely 14. életévét betöltött magyar állampolgár, aki kitölti az űrlapot és értékelhető pályamunkát küld be. A pályázatoknak az alábbi követelményeknek kell megfelelniük:

- Megtörtént, igaz esetet ír le.
- A beküldő tanúként, vagy szereplőként szerepel a történetben.
- A történet a közlekedés szereplői között zajló eseményeket mutat be.
- Történhetett bármilyen közlekedési módozaton (autóval, kerékpárral, vonaton, városi tömegközlekedési eszközön, gyalogosan, stb.) helyszínen és időpontban.
- Tanulságos.
- Csattanója igazolja a pályázat címében közzétett felvetésünket, azaz megjelenik benne a kulturáltság, segítőkészség, előzékenység. Vagyis látható általa, hogy igen is léteznek pozitív pélák a közlekedésben.
- Hétköznapi, de igaz történeteket várunk. (A jó pályaművek nem kifejezetten hőstetteket írnak le.)
- Várjuk olyan közlekedési balesteben korábban érintett pályázók történeteit is, akik a baleset hatására, a baleset után megváltoztatták a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos szemléletüket és viselkedésüket, és történetüket tanulságként szívesen megosztanák másokkal.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ ÉS A SORSOLÁS IDŐPONTJA
• Eredeti beküldési határidő: 2020. március 24. 24:00.
• Új beküldési határidő: 2020. május 3. 24.00
• A Sorsolás dátuma: 2020. május 7.
• Eredményhirdetés időpontja: 2020. május 11. 10:00, A Közlekedési Kultúra Napja
• Eredményhirdetés módja: a nyertesek adatait a www.akozlekedesikulturanapja.hu és a https://www.facebook.com/kozlekedesikulturanapja/ oldalakon tesszük közzé. A nyerteseket e-mailen is értesítjük. Ezen kívül minden pályázót értesítünk e-mailen a pályázat eredményéről.

NYERTES KIVÁLASZTÁSA
A pályázat két nyertesét az alábbi módon választjuk ki:
1. Szakmai bizottságunk előszűri a pályázatokat (valósághű-e, témába illeszkedő-e).
2. Az előszűrésen átjutott pályázók közül sorsolással választjuk ki a két nyertest.

A NYEREMÉNY ÁTADÁSA
A 2020. április 1-re tervezett díjátadót nem tudjuk megvalósítani, az eredményhirdetésre A Közlekedési Kultúra Napján 2020. május 11-én 10 órakor a www.akozlekedesikulturanapja.hu oldalon és a https://www.facebook.com/kozlekedesikulturanapja/ kerül sor. A díjakat ezt követően a koronavírus okozta veszélyhelyzet alakulásának függvényében kijelölt napon, ünnepélyes keretek között adjuk át. A pontos részletekről a nyerteseket értesíteni fogjuk.

HOZZÁJÁRULÁS ÉS SZABÁLYZATOK ELFOGADÁSA
A pályázat beküldésével hozzájárulsz annak felhasználáshoz a Közlekedési Kultúra Napja és egyéb közlekedésbiztonsági kampányainkban. A beküldéssel hozzájárulsz, hogy a történeted érdemi módosítás nélkül megosszuk, idézzük akár neved és lakhelyed feltüntetésével. Jelen pályázat feltételeivel kapcsolatosan, különös tekintettel a nyeremények odaítélésének módjára és eredményére fellebbezést és panaszt nem fogadunk el. A beküldéssel elfogadod a KTE adatkezelési szabályait és a promóciós nyeremény-játék szabályzatot.

ADATKEZELÉS
https://ktenet.hu/uploads/dokumentumok/kte_adatkezelesi_tajekoztato.pdf

PROMÓCIÓS NYEREMÉNY-JÁTÉK SZABÁLYZAT
https://ktenet.hu/uploads/2020/Promocios_nyeremenyjatek_szabalyzat_hosszabbit.pdf
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy