Θεατρική παράσταση για Μ.Εξερευνητές
ΠΡΟΣ: Γονείς Μικρών Εξερευνητών

ΘΕΜΑ: Θεατρική παράσταση – «Αιώρα» Θεατρική σκηνή

Αγαπητοί γονείς,

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Τεχνοχώρο Εθαλ για να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση «Σκιάχτρο είσαι και φαίνεσαι» της Πωλινας Θρασυβουλιδου.

Όλα τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στον Τεχνοχώρο της Εθαλ η ώρα 14:30 π.μ. με την επίσημη στολή (Προσκοπικό παντελόνι, προσκοπική φανέλα επίσημη, μαντήλι, καπελάκι και αθλητικά παπούτσια). Θα παραλάβετε τα παιδιά από τον ίδιο χώρο η 16:30 μμ. Το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 8 ευρώ για κάθε παιδί και περιλαμβάνει το εισιτήριο της παράστασης .

Για σκοπούς έγκαιρου προγραμματισμού, η δήλωση συμμετοχής πρέπει γίνει ηλεκτρονικά μέχρι και την Παρασκευή 22.11.2019 και θα μπορείτε να υπογράψετε και να πληρώσετε τα Σάββατα 23.11.2019
Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό Μικρής Αγέλης κ. Μαρία Νικολαΐδου στο τηλέφωνο 99 354141.


Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,
Μαρία Νικολαΐδου
Αρχηγός Μικρής Αγέλης
289ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας
Στοιχεία παιδιού *
Επίθετο
Στοιχεία παιδιού *
Όνομα:
Στοιχεία Γονέα / Κηδεμόνα *
Επίθετο:
Στοιχεία Γονέα / Κηδεμόνα *
Όνομα:
Ιατρικά στοιχεία
Αν υπάρχει κάποια αλλαγή στα ιατρικά στοιχεία ή προβλήματα του παιδιού σας τα οποία έχετε δηλώσει, παρακαλώ αναφέρατε αναλυτικά πιο κάτω:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy