Anmälan till grundkurs i svenska
Här anmäler du ditt barn till grundkurs 1-4 på SMUL-akademin. Kursen baseras på två läromedel; "Jag läser" av den kända författaren Martin Widmark, samt det nyskapade digitala läromedlet Pratstart. Innehållet i kursen omfattar en studieplan som ger 2000 minuter under ett helt läsår, med 50 lektioner på 40 minuter var.

Kursen rekommenderas för barn i åldern 6-10 år. Om du är osäker på ditt barns nivå, ta dig en titt på de blädderprover som finns för Jag läser-serien (https://www.liber.se/Grundskola/Grundskola-ar-F-3/Specialundervisning/Grundlaromedel/Jag-laser/) eller mejla oss på smulakademin@gmail.com.

Observera att anmälan gäller bara en elev åt gången. Om du också vill anmäla ett eller flera syskon måste du göra en ny anmälan.

Det finns tre prisnivåer:
- Om du vill ha kursens läromedel skickade direkt till din utländska adress är priset 1199 SEK.
- Om du vill att en svensk släkting tar med sig böckerna till dig, och anger en svensk adress nedan, blir priset bara 899 SEK.
- För er som köpte böckerna under VT 2017, erbjuds ett lägre kurspris av 599 SEK.

Rabatt: Om du redan har en läsebok för nivån genom tidigare deltagande i kursen av ett äldre syskon, reduceras priset med 150 SEK, dvs 1 049 SEK för arbetsböcker som skickas till utlandet samt 749 SEK om de skickas inom Sverige. Du angr detta både i anmälan samt vid betalningen till Svenska Distans. Rabattkoden BUS används då.

Sista datum att anmäla sig är den 1 september 2017. Svenska Distans kommer att ta del av dina kontaktinformation och skickar ett separat mejl när du har gjort din beställning.

OBS! Det helt digitala alternativ som tidigare nämndes kommer tyvärr att utgå eftersom arbetsboken inte ingår i det digitala materialet.

Ditt förnamn:
Your answer
Ditt efternamn:
Your answer
Din epost-adress:
Your answer
Ditt barns förnamn:
Your answer
Ditt barns efternamn:
Your answer
Ditt förnamn:
Your answer
Ditt barns födelsedatum (ex: 2005-01-01):
Your answer
Vilken nivå vill du att ditt barn ska studera?
Vilken prismodell är du intresserad av?
Information om var läromedlen ska skickas
För- och efternamn:
Your answer
Adress:
Your answer
Land:
Your answer
Tack för din beställning! Mejla oss i SMUL på epost smulakademin@gmail.com eller kommentera nedan om du vill ge feedback eller ställa frågor.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms