Φόρμα συμμετοχής Ανηλίκων – 32ου Γύρου Αθήνας 2018
Ο 32ος Γύρος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος.

Ο Γύρος της Αθήνας αποτελεί τον μεγαλύτερο λαϊκό μαζικό αγώνα δρόμου που γίνεται από το 1982 στην Αθήνα και οργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
Δίνει τη δυνατότητα σε όλους να τρέξουν ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα στα ωραιότερα κτίρια και μνημεία της Αθήνας, χωρίς χρόνους και χρονόμετρα για τη χαρά της συμμετοχής και την ευεξία που δίνει η άθληση.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Πλ. Συντάγματος (ύψος Ερμού) στις 10:00π.μ. για τη διαδρομή των 10χλμ.
Η εκκίνηση θα δοθεί από την Λ.Αμαλίας (Άγνωστος Στρατιώτης)στις 10:00π.μ για τη διαδρομή των 5χλμ.
Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος.
ΕΠΩΝΥΜΟ *
Your answer
ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ *
Your answer
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ *
(μ / ημ / ε ) για τα 10 χλμ (γεννημένοι τουλάχιστον το 2003) και για τα 5 χλμ (γεννημένοι τουλάχιστον το 2006)
MM
/
DD
/
YYYY
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *
( οδός / αριθμός )
Your answer
ΠΟΛΗ *
Your answer
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ *
Your answer
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ *
ΚΗΔΕΜΟΝΑ
Your answer
EMAIL *
Your answer
ΔΙΑΔΡΟΜΗ *
Πατήστε στο αντίστοιχο πεδίο της διαδρομής που επιθυμείτε να πάρετε μέρος Για τον χάρτη διαβάστε εδώ: https://www.opanda.gr/images/pdf/diadromi_gyrou_athinas.pdf
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ *
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 30 Νοεμβρίου και ώρα 23.00 και η παραλαβή των αριθμών όσο αφορά τις ηλεκτρονικές εγγραφές θα γίνεται από τις 26 Νοεμβρίου έως την 01 Δεκεμβρίου 2018, μόνο από τα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Ισόγειο-αίθουσα Κόντογλου, Τμήμα Προγραμματισμού –Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού, Δευτέρα - Παρασκευή(26/11/18-30/11/18) 9:00 –16:00 και το Σάββατο 01/12/18, 9:00 – 17:00, τηλ. 210-5284873-4.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Α: ( ΑΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ) *
Δηλώνω ότι ως νόμιμος κηδεμόνας του/της ανωτέρω, επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στον 32ο Γύρο της Αθήνας. Βεβαιώνω ότι έχει εξεταστεί πρόσφατα και του έχει επιτραπεί η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες. Τέλος, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Β: ( ΑΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ) *
Συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας του παιδιού από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον ΟΠΑΝΔΑ, και των χορηγών του Αγώνα για προωθητικούς λόγους.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Γ: ( ΑΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ) *
Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι. Αν η δήλωση κατατεθεί ηλεκτρονικά θεωρείται ενυπόγραφη. Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ: https://www.opanda.gr/images/pdf/oroi_eggrafis_kai_paralavis_arithmou.pdf
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ *
Your answer
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service