Enquete herontwikkeling Vuurtorenweg 35-37
Op 7 juni presenteerde de architect van Kondor Wessels Vastgoed het onderstaande “definitieve aangepaste ontwerp” voor de vergunningsaanvraag voor de geplande herontwikkeling van het pand aan de Vuurtorenweg 35-37. Als medeondertekenaar van de petitie betrekken wij graag ook uw mening bij onze vervolgstappen.
Email address
Bouwhoogte 34m
1. Wat vind je van de geplande bouwhoogte van 34m en 6 woonlagen?
Definitieve aangepaste ontwerp (mei 2017)
2. Wat vind je van het ontwerp?
3. Mogelijk zal er een juridische procedure gestart worden. Heeft u een rechtsbijstand verzekering en wilt u deze aanspreken voor het maken van bezwaar?
4. Ik ben voor rechtsbijstand verzekerd bij:
Your answer
5. Bezwaar maken heeft zin, maar kost tijd en geld. Om succesvol te kunnen strijden tegen de plannen van Kondor Wessels is het handig om een omgevingswetjurist aan te haken. Dat is vaak niet gratis. Ben je bereid (financieel) bij te dragen voor de juridische strijd tegen de hoogbouw?
6. Heb je nog een suggestie, dan kun je deze hier kwijt:
Your answer
Verkeerssituatie na nieuwbouw
De verwachting is dat er ongeveer 75 appartementen in de nieuwbouw worden gerealiseerd. Met ongeveer 1,5 auto per huishouden levert dat ongeveer 250 vervoerbewegingen extra op per dag door de Vuurbaakstraat, Vuurtorenweg en Zeekant. Op dit moment wordt er door deze straten al met hoge snelheid gereden door niet-bewoners. Er spelen in onze straten veel kinderen op straat, dit levert regelmatig onveilige situaties op. Er ligt een advies vanuit een verkeersdeskundige om de stoep te versmallen van de Vuurtorenweg om verkeer meer ruimte te geven. Vanuit onze straten zijn we bang voor nog meer gevaarlijke situaties door toename van het verkeer en mogelijk nog hogere snelheden indien de rijbaan wordt verbreed.
Woonerf of racebaan?
7. Wat is uw mening over verbreden van de rijbaan?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms