Το στρες των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Συγχρονική μελέτη
Αγαπητέ/ή συμμετέχοντα/ουσα,

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην παρούσα διπλωματική εργασία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Επιστήμη του Στρες και Προαγωγή της Υγείας" της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. Η έρευνα στοχεύει στον υπολογισμό του ποσοστού των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που βιώνουν υψηλά επίπεδα στρες, ώστε να προταθούν σχετικά μέτρα.
Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα. Οι απαντήσεις θα αναλυθούν και θα αφορούν το σύνολο του δείγματος και όχι τον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θελήσετε να αποσύρετε τα δεδομένα σας αφού συμμετάσχετε στην έρευνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimzagk@med.uoa.gr 
Τα δεδομένα όλων των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν με τη μορφή αριθμητικών αρχείων, ενώ διαβεβαιώνεται ότι οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές και ότι η ανωνυμία σας θα τηρηθεί με αυστηρότητα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επιστημονικούς σκοπούς .

Αφού διαβάσετε τις πιο πάνω πληροφορίες και επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε «ΝΑΙ», με το οποίο δηλώνετε ότι συναινείτε στη συμμετοχή σας στην έρευνα εθελοντικά και με γνώση των όρων της ανωνυμίας και της προστασίας των δεδομένων σας (ΓΚΠΔ).

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Με εκτίμηση,
Ζάγκας Δημήτριος
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Επιστήμη του Στρες και Προαγωγή της Υγείας"
 Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Διάβασα το παραπάνω κείμενο και συμφωνώ για τη συμμετοχή μου σ’ αυτή τη δραστηριότητα. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy