Escape  the village
LEES DE UITLEG GRONDIG DOOR VOORALEER IN TE SCHRIJVEN

Escape the city is alom gekend in grootsteden zoals Brussel, Gent, Brugge, ... maar we zijn het eerste dorp waar dit plaatsvindt! Escape the village is een digitale speurtocht.
Benodigdheden? Een smartphone, volle batterij en een speurneus!
De tocht is voornamelijk gemaakt voor kinderen, gezinnen of tieners, maar kan perfect ook ingezet worden bij volwassenen die hun wandeling wat interactiever willen maken.
De afstand bedraagt ongeveer 6,5 km.

-----  
Het verhaal:

Welkom in Hoegaarden!

Het fantastische dorp is overal ter wereld gekend door zijn heerlijke brouwsel: De Witte van Hoegaarden. Pierre Celis is verantwoordelijk voor misschien wel het beste bierrecept aller tijden! Hij voelt echter dat er kapers op de kust zijn. Slechte mensen willen zijn recept stelen! Gelukkig was Pierre hier al die jaren goed op voorbereid... Hij vroeg aan jeugdhuis De Klup om een geheime uitgang te maken zodat hij ongezien kon vluchten, indien het nodig was. Meer nog... De geheime uitgang mocht hij niet zomaar vinden, maar we moesten hem onderweg voldoende testen.

Vandaag kruipen jullie in de huid van Pierre. Ga op zoek naar de geheime uitgang, maar haast je! Je weet nooit wie er op de loer ligt.
-----

De tocht vertrekt aan jeugdhuis De Klup. Via de app scan je de QR-code en kan je op pad gaan.
De opdracht is simpel: Vind de locatie en voer de opdracht uit. Na inschrijving en betaling, ontvang je van ons de QR-code en een aantal tips&tricks. Wie deelneemt aan de tocht en de uitgang vindt, komt in een klassement.
Het meest aantal punten & de meest originele foto winnen een prijs!  Dus houd zeker onze facebookpagina in het oog.

De prijs voor de tocht bedraagt 5 euro per kind. Uiteraard weten we dat je met 1 smartphone genoeg hebt om tal van kinderen te begeleiden en dat je de QR-code kan doorgeven aan vrienden.
De voorbereidingen voor deze tocht hebben uren, zelfs dagen, aan werk gekost. Het team van jeugdhuis De Klup is weken in de weer geweest om de tocht uit te stippelen, het spel te testen en nog eens te testen en nog eens en nog eens. Ook heeft het jeugdhuis het spel zelf moeten aankopen. Wij vragen geen 5 euro uit winstbejag en gaan er van uit dat er eerlijk wordt ingeschreven of gespeeld. Uiteraard checken wij de inschrijvingen met de foto's en resultaten achteraf. Deze groepen/personen/kinderen kunnen dan ook geen deel uitmaken van de wedstrijd.
De tocht is gemaakt als activiteit voor kids tijdens de grote vakantie.

De tocht kan gespeeld worden van 1 juli tot en met 31 augustus.
De prijsuitreiking gebeurt in september.
Beslis je de dag zelf om je in te schrijven en te spelen?
Bel dan even naar 0496/04.85.43 (Katrien)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam verantwoordelijke ouder, volwassene *
Telefoonnummer verantwoordelijke *
Aantal kids *
Namen kids (voornaam + achternaam) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy