Bli medlem i Fcom!
Fcom är Fysiksektionens kommunikationsnämnd! Vi sköter Fysiksektionens nyhetsbrev, tidningen The Force, sektionens prylar (ovvar, sångböcker, manschettknappar, etc.), hemsidan f.kth.se, Instagram och övriga informationskanaler. Fcom består av olika undergrupper eftersom Fcom sysslar med så mycket!

Fcom centralt sköter bland annat nyhetsbrevet och ser till att nämnden håller ihop. Nämndens ordförande är Adam Skärbo Jonsson, och skriver just nu nyhetsbrevet och jobbar grafiskt åt andra nämnder.

F.dev är programmeringsgruppen som ser till att hemsidan inte går sönder, och fixar den om den mot förmodan skulle göra det! Webmastern Morris Eriksson (webmaster@f.kth.se) är chef för F.dev.

Forceredaktionen skapar vår kära sektionstidning och behöver rekrytera! Redaktören Leo Enge (redaktor@f.kth.se) är chef för redaktionen.

Designgruppen är Prylnämnden v.2! Den har inte riktigt skapats ännu, men det är ett av våra verksamhetsmål i år! Gå med och förbättra sektionens grafiska profil och skapa nya snygga märken! Profilansvarig Lucia Karens (profil@f.kth.se) kommer att ansvara för denna grupp.
Namn *
Your answer
E-post *
Your answer
Undergrupp *
Required
Intressen/Kompetenser
Your answer
Övrigt
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fysiksektionen. Report Abuse