Rekryteringsformulär: Processledare som vill göra skillnad för unga
Hej!

Det här är ett rekryteringsformulär för rollen som processledare på The Good Talents. Då vi vill eftersträva en rekrytering fri från diskriminering består ansökan i första steget av detta frågeformulär. Du kommer här få besvara sju frågor som relaterar till tjänstens uppgifter och kompetenskrav. Det finns inget teckenbegränsning, men försök att skriva kortfattat, helst inte mer än 200 tecken per fråga.

Svaren i frågeformuläret kommer att frikopplas från dina kontaktuppgifter i första steget. Du ska också skicka in ditt CV till info@thegoodtalents.com, det kommer vi att lägga till ansökan i nästa steg.

Om du har frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen, hör av dig till verksamhetschef Emilia Wiik på emilia@thegoodtalents.com.

Välkommen med din ansökan!

Förnamn och efternamn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Mejladress *
Your answer
Fråga 1 *
The Good Talents långsiktiga mål är att alla unga i hela Sverige ska kunna ta makt och ägarskap över sina liv och idéer och ha tillgång till positiva förebilder i sina lokalsamhällen, oavsett var de kommer från. Beskriv vad som motiverar dig till att vara med och jobba mot det målet.
Your answer
Fråga 2 *
Vi söker dig som har erfarenhet av processledning och facilitering. Beskriv i vilka sammanhang du gjort det och vilken roll du då haft. Om du har jobbat med det i flera olika sammanhang, beskriv då de erfarenheter du anser vara mest relevanta för denna tjänst.
Your answer
Fråga 3 *
Som processledare behöver du kunna skapa trygghet i gruppen och engagemang bland deltagarna. Beskriv på vilka sätt du skulle kunna göra det i en grupp av ungdomar med olika bakgrunder.
Your answer
Fråga 4 *
Vi söker dig som tar stort ansvar över dina uppgifter, kan arbeta självständigt och är motiverad att ta reda på information och kunskap som du eventuellt saknar för att göra ditt jobb. Beskriv ett eller två tillfällen då du visat att du har dessa egenskaper.
Your answer
Fråga 5 *
Rollen innefattar också att ha partneransvar, vilket innebär att sälja in uppdrag till befintliga och nya partners, och ha kontakt med dem inför, under och efter uppdrag. Beskriv om du har någon erfarenhet av att jobba med sälj eller mot kund på något annat sätt.
Your answer
Fråga 6 *
Du kommer att stötta unga att utveckla egna projekt- eller affärsidéer i våra program. Beskriv om du har någon egen erfarenhet av att starta upp och/eller driva ett projekt, eller om du på annat sätt skaffat dig kunskap om vad som krävs för att göra det.
Your answer
Fråga 7 *
Om du får möjlighet att välja ett team av människor att arbeta med, vilka styrkor skulle du vilja se att dessa människor har för att komplettera dig? Vilken roll skulle du ha?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of The Good Talents. Report Abuse - Terms of Service