Intresseanmälan för en två-dagars kickoff/retreat med syfte att skapa en personlig Livsplan med Jan Bolmeson och Moa Diseborn.
Syftet med det här formuläret är att se om det finns ett intresse för en helg eller fredag/lördag där du den ena dagen, under Moas ledning, får fördjupa dig i sådant som är viktigt på riktigt i livet för dig. Det handlar om värderingar, drivkrafter, intentioner, mål och vanor. Den andra dagen som leds av Jan handlar om att skapa en ekonomisk plan som ser till att du faktiskt kan leva det liv som du önskar och nå de mål du sätter upp.

På många sätt och vis handlar det om att skapa en Livsplan som täcker både de mjuka och hårda värdena i livet. I mångt och mycket handlar det om att göra samma process som görs med riktigt förmögna människor. Den enda skillnaden är att då görs det åt personen, medan här får du lära dig receptet och baka kakan själv. Vår syn är nämligen att det är bättre att lära sig fiska än att få färdiglagad fisk.

Vår tanke är att göra det i en schysst miljö som t.ex. ett hotell med spa med övernattning så att man kan lära känna varandra och inte behöver tillbaka till vardagen direkt på kvällen första dagen. På det sättet blir det även ett utmärkt sätt att träffa andra likasinnade.

Det går alldeles utmärkt att göra den här kickoffen själv men vi vet av erfarenhet att resultatet blir bäst om man gör det tillsammans med en partner, ett syskon eller en kollega. Ja, det här är vår tanke spontant. Du får gärna komma med tips, förslag eller feedback. 👍
Email address *
Namn
Your answer
Mobilnummer
Your answer
Var i Sverige bor du? (så att vi vet var geografiskt det skulle passa bäst)
Your answer
Jag skulle vilja göra det här tillsammans med en annan person, så vi skulle sannolikt bli två.
Kommentar, fråga eller fundering
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Bolmeson Holding AB. Report Abuse