HAC LIVE CUP - kilpailuun ilmoittautuminen
Tervetuloa kilpailemaan vuoden kovatasoisimpaan cheerleadingin yksilö- ja ryhmäkilpailuun HAC Live Cupiin!

HAC Live Cup-kilpailun tarkoituksena on löytää teknisesti taitavimmat urheilijat ympäri Suomen ja kruunata heidät HAC Live Cup-mestareiksi!

Kilpailun sarjat:

Akrobatia level 1-5
Stuntti level 1-6 sekä paristunt yhdistetty level 5 & 6
Tanssitekniikka 1, 2 ja 3 sekä pom-sarja

Huom! Jokaisen kilpailijan tulee ilmoittautua kilpailuun itse! Yksi nostoryhmän jäsen ei voi ilmoittaa kisaan koko ryhmää!

Osallistujat lähettävät videot omista suorituksistaan niille tarkoitettuihin Drive-kansioihin 25.10. mennessä ja kovatasoiseen finaalin selviytyy karsinnan perusteella teknisesti taitavimmat 3-5 kilpailijaa tai ryhmää jokaisesta sarjasta. Videoiden kestot: akrobatia max 1 min, stuntti ja tanssi-sarjoissa videon kesto on max. 2 minuuttia. Huom! Video voi olla kestoltaan myös lyhyempi! Jokaiselle ajoissa kisaan ilmoittautuneelle ja karsintavideon lähettäneelle toimitetaan kirjallinen palaute sähköpostitse!

Taitojen pisteytykset löydät seuraavista linkistä:
AKROBATIA: https://drive.google.com/file/d/1GGlpJXv3K9XENb1_sFOUB4D3knZlv8NW/view?usp=sharing
STUNTTI: https://drive.google.com/file/d/11tJpvDtmxE1vXxWPzvz6BvozamF7Ct0x/view?usp=sharing
TANSSI: https://drive.google.com/file/d/14cU3ECsjctLS6S05zP7HsbdMqyXDl_xr/view?usp=sharing

Kilpailun kaikkien osallistujien kesken arvotaan upeita palkintoja mm. AirTrack Nordicilta sekä Under Armourilta. Lisäksi jokaisen sarjan kolme parasta kilpailijaa palkitaan upein tuotepalkinnoin kilpailun yhteistyökumppanien toimesta! Mukana palkitsemisissa mm. Blingbows Finland, Cheer.fi, Varsity Nordic ja Suomen Urheiluhierojaopisto.

Kilpailuun osallistuaksesi sinun EI tarvitse olla HAC:n jäsen. Kilpailuun saa osallistua kuka tahansa, joka haluaaa kisata joko akrobatiassa, tanssissa tai nostoissa. Kilpailussa on mahdollisuus osallistua useaan leveliin ja useaan sarjaan. Tämän lomakkeen täyttämällä 25.10. klo 16 mennessä ilmoittaudut mukan kilpailun karsintaan. Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova. Finaali järjestetään Helsingissä HAC Training Centerillä 28.11.2020.

Osallistumismaksu on 12,50€/sarja.
Lisäsarja 10€/sarja/level.

Lasku osallistumisesta toimitetaan HAC jäsenille myClubin kautta ja seuran ulkopuolisille osallistujille ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiin. Laskun maksaminen eräpäivään mennessä on edellytys kilpailuun osallistumiselle ja palautteen saamiselle.

Ilmoittautuneille kilpailijoille toimitetaan ohjeistus karsintasuorituksen kuvaamiseen pikimmiten ilmoittautumisen jälkeen. Ohjeet toimitetaan ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen, joten täytäthän lomakkeen huolellisesti.

Kaikilla ilmoitetuilla osallistujilla on oltava voimassa oleva vakuutus, joka kattaa kilpaurheilun. Järjestäjä ei ole vastuussa vakuuttamattomista urheilijoista tai muista paikallaolijoista. Kilpailun järjestäjä ei vakuuta osallistujia eikä kata tapahtumaan matkustamisesta aiheutuvia kuluja. Mikäli osallistuminen joudutaan perumaan karanteenin tai koronan vuoksi, palautamme rahasi takaisin. Kilpailun tanssi ja akrobatia-sarjat järjestetään vaikka 10hlö kokoontumisrajoitukset olisivat voimassa. Seuraamme aktiivisesti Suomen Cheerleadingliiton sekä valtion hallituksen antamia ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaisesti. Mikäli sarjoja joudutaan perumaan kilpailun järjestäjän puolesta, palautamme kyseisten sarjojen osallistujien rahat takaisin.

Tervetuloa mukaan kilpailuun!
Valitse sarja tai sarjat joihin osallistut *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy