Inscripció socis
En enviar-nos aquest formulari expresses la teva voluntat de ser admès com a soci de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc.
Email address *
DNI / NIE *
Your answer
Nom i cognoms *
Your answer
Data de naixement *
Your answer
Domicili *
Carrer, avinguda, plaça + número, pis, porta...
Your answer
Localitat *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
INSCRIPCIÓ
A més de inscriure't com a soci, a continuació pots indicar-nos si vols adscriure't a alguna secció en concret.
També em vull adscriure a les seccions marcades a continuació
La inscripció a les seccions pot estar subjecta a una quota addicional. Informat abans de fer la teva adscripció.
Domiciliació bancària
Indica a continuació les dades del compte on vols que carreguem els rebuts de les quotes socials.
Titular del compte *
Your answer
Entitat *
Your answer
Número del teu compte IBAN *
El número IBAN està format per vint dígits: els dos primers son lletres i la resta de números. Sempre te aquest format: ES00 0000 0000 0000 0000 0000, si tens dubtes de quin és consulta la teva entitat bancària.
Your answer
CONFIRMACIÓ
En enviar-nos aquest formulari expresses la teva voluntat de ser admès com a soci de La Massa Centre de Cultura Vilassarenca i et compromets a abonar la quota anual que per aquest concepte carregarem a principis de cada any al compte corrent que ens facilites més avall. El preu vigent de la quota anual per 2020 és de 25€.

Independentment d'aquest import, l'adscripció a alguna de les seccions pot estar supeditada al pagament de una quota addicional destinada al manteniment de les activitats de la mateixa. Per saber-ne més detalls posa't en contacte amb el coordinador corresponent.
Informació sobre Protecció de dades personals
Amb l'enviament d'aquest formulari ens autoritzes a emmagatzemar i conservar les teves dades en els corresponents arxius d'associats i usuaris dels serveis i seccions de La Massa als que t'has inscrit amb la finalitat de mantenir-te informat d'aquelles qüestions que puguin ser del teu interès.
Les dades personals proporcionades es conservaran el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la que es recullen. Transcorregut aquest temps només es mantindran aquelles dades necessàries a efectes de documentació històrica i estadística de l'entitat.
En validar aquest formulari, a més, autoritzes a La Massa a recollir i fer us de les imatges de les activitats en les que apareguis en tant que soci i participant, només per a ús propi de la entitat i amb l'objecte únic de promoció de les activitats realitzades i de la mateixa associació.
Tens dret a obtenir informació sobre le tractament de les teves dades, així com a exercir els drets d'accés, rectificació, cancelació i supressió.
Per exercir-lo has d'enviar un correu a l'adreça electrònica lamassa@lamassaccv.org o una carta postal adreçada a La Massa Centre de Cultura Vilassarenc, Carrer Mestra Viladrosa 56, 08339 Vilassar de Dalt.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of La Massa Centre de Cultura Vilassarenc. Report Abuse