Dunedin Craft Beer & Food Festival Volunteer Shift Sign-Up
Here is your chance to be a part of the excitement!
Here is the key info that you need to know before committing entirely and signing up your availability!

We need help from the Tuesday 8th November till the Big day on the 12th, as well as a few of the Saturdays down at the Farmer's Market in the lead up to event day.

There are different roles available, as you will see on the spread sheet that this form will redirect you to at the last stages.
Simply fill out this form, go to the google sheet link and add your name in the blue slots that you are keen to help out with and we will get back in contact with you ASAP to confirm!

Volunteer Shifts available to select on the google sheet, towards the end of this form:
FARMERS MARKET EVENT PROMO:
Saturday 22nd, 29th October & 5th November 8.30am - 12pm (3.5h)

EVENT PACK IN ASSISTANTS:
8th - 10th November 9:30am - 12pm (2.5h) + 1pm - 5pm (4h)
11th November 8.30am - 1pm (4.5h) + 1pm - 5pm (4h) + 5pm - 9pm (4h)

SATURDAY 12TH EVENT DAY
Event Final Pack In Assistants 8.30am - 2.30pm (6h)
Event Entrance Assistants 11am - 5pm (6h)
Event General Assistants 11am - 5pm (6h)
Pack Down Assistants 4.30pm - 10.30pm (6h)

Don't forget to tell all your mates still around that would also be keen to be involved :)

It's going to be an awesome build up and an even better day so looking forward to having you on board!

Email nicole@ousa.org.nz if you have any questions!

Make sure you read the Volunteer Code of Practice before signing up:
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms