Anmäl dig på plats vid Essingestråket 15
Läs mer om banan och arrangemanget här: https://www.facebook.com/essingeloppet/
Email *
Den 18 september smäller startpistolerna! Essingedagarna firas och Essingeloppet startar för tredje gången.
Deltagande kostar 100 kronor och går till arrangörernas utlägg. Eventuellt överskott går till Parkleken vängåvan. Du deltar utifrån din egen förmåga och vi hoppas att tillsammans kunna få en riktigt rolig dag tillsammans!
Om loppet: Essingeloppet är 7km och ett gäng jobbiga höjdmeter. Du springer/går helt enkelt två varv runt ön, med torget som start och målgång.
Start: 11:00 den 18/9.
Tidtagning och karta
Tidtagning sker med chip (preliminärt). Detta var det största medskicket efter 2019 års lopp, och arrangörerna har tagit till sig av era synpunkter. Karta över bansträckning finner du på Essingeloppets facebooksida, vid starten på dagen loppet arrangeras samt i informationsmail som går ut under september månad.
För och Efternamn *
Postnummer *
Ålder *
Telefonnummer *
Jag förbinder mig härmed att betala deltagaravgiften om 100 kronor. (Swishas till 123 194 77 61 eller betalas till bankgiro 647-2898, märk betalningen med för och efternamn) *
Jag accepterar att Essingeloppet hanterar mina personuppgifter. Namn och tider kan komma att publiceras offentligt tillsammans med bilder som tas under evenemanget. *
På lördag är det dags! Här har vi samlat information för dig som är anmäld eller avser att anmäla dig till Essingeloppet.


Förberedelser:
Hitta till starten: Essingestråket 15
Kartan över bansträckningen hittar du på: https://www.facebook.com/essingeloppet/posts/232057775597282

Särskild information med anledning av coronaviruset
Under evenemanget, och framför allt vid startområdet uppmanas du som deltagare göra ditt bästa för att hålla avstånd till dina medlöpare. Vid registreringen kommer handsprit finnas att tillgå. Stanna hemma om du visar minsta förkylningssymtom. Eventuella åskådare ombeds hålla sig utanför startområdet.
Före start:
Se till att vara på plats i god tid. Loppet startar kl. 11:00, och innan starten går måste alla ha hunnit satt på sina chip och nummerlappar. För att detta ska gå smidigt till rekommenderar vi att du är på plats vid start kl. 09:45-10:15. Registreringen öppnar 09:30 för den som vill vara tidig.

Nyanmälan för ännu ej anmälda löpare stänger 10:30.

Samtliga löpare ombeds på plats att signera en mottagningskvittens när denne mottagit tidtagningschip. Efter loppet lämnar löparen tillbaka chipet på anvisad plats. Om chip tappas bort erlägges avgift om 500kr.

Vid startområdet finns kaffe och vatten och sportdryck att tillgå. Vid Vängåvan, Norrskogsvägen 17 finns toalett för deltagarna.
Essingeloppet erbjuder ingen förvaring av värdesaker, och tar inget ansvar vid eventuella försvunna föremål om du lämnar något vid starten.


Vid målgång:
Tidsregistrering sker automatiskt och publiceras på Essingeloppets Facebook samt via deltagarmail.
Du plockar av ditt chip, och lämnar det på anvisad plats och arrangörerna bjuder på lite energi efter loppet.
För ett begränsat antal deltagare finns även diplom att plocka ut på begäran.

Och sist men inte minst, ta med spring i benen och ett stort leende!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy