PREMI ENRIC MARTÍNEZ I JULIÀ
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Procés participatiu de selecció de candidats/es any 2022
El Premi Enric Martínez i Julià, impulsat pel Centre Sant Pere, és un dels pocs premis a Catalunya creat des de la societat civil per premiar a una personalitat o/i institució-entitat de la mateixa societat civil que hagi destacat al llarg dels anys en la defensa activa dels valors humans i personals més universals. En un moment en el qual majoritàriament la societat no sembla donar rellevància a valors com la solidaritat, l’ajuda discreta als més necessitats, la integritat personal i social, la lluita per la millora de la cultura en tots els aspectes, l’ajuda desinteressada a éssers humans en risc, etc... es fa més que mai necessari reconèixer a aquells que, de forma directa o indirecta, representen aquests valors destacant-los com a far per la resta de la comunitat. 

Precisament Enric Martínez i Julià va representar juntament amb tota una sèrie de persones de la seva generació, tots aquests valors envers la millora de la societat, suport a la joventut i ajuda als altres de manera discreta i honesta.


Després de dos anys de pandèmia es torna a convocar el Premi EMJ,  que a la seva primera edició (2019) va premiar a Òscar Camps (Open Arms).

Normes de participació
1. Per proposar candidats/es al Premi EMJ la persona ha de ser obligatòriament soci/a del Centre Sant Pere

2. Cada soci/a podrà proposar entre un/a fins a un màxim de tres candidats/es.

3. Es poden suggerir persones o/i institucions/entitats que hagin treballat pels valors pels quals el Premi EMJ es va crear:
defensa activa dels valors humans i personals més universals, solidaritat, ajuda discreta als més necessitats, integritat personal i social, lluita per la millora de la cultura en tots els aspectes, ajuda desinteressada a éssers humans en risc...

4. Un cop rebudes les propostes,  la Junta Directiva del Centre Sant Pere, juntament amb representants de la Família Martínez-Castignani, escolliran d'entre els noms proposats, la persona o/i institució/entitat premiada.

5. Durant el mes d'abril del 2022 es farà públic el nom de la persona o/i institució/entitat premiada.

6. El Premi EMJ es donarà en un acte públic al qual tothom (socis i no socis) hi està convidat el dia 29 de juny del 2022 a la seu del Centre Sant Pere.

7.DATA MÀXIMA PER PROPOSAR CANDIDATS/ES 31 de MARÇ DEL 2022
Nom i Cognoms soci/a *
Mail de contacte *
Proposta 1
Proposta 2
Proposta 3
Discurs d'Òscar Camps (Open Arms) | Premi Enric Martínez i Julià 2019
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy