Per una gestió de serveis públics d’atenció a les persones a través de l’acció concertada amb el Tercer Sector Social
Acte de presentació de la proposta legislativa

13 de desembre de 2017
De 16.00 a 17.30 hores
Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, 08007 Barcelona)

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Organització *
Your answer
Càrrec que ocupes dins l'organització *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Reps el Butlletí electrònic de La Confederació?
Si has contestat No, el vols rebre a partir d’ara?
Dades personals
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) t’informem que les teves dades de contacte són incorporades en fitxers titularitat de La Confederació que responen a la finalitat de servir de directori de contactes, l’enviament d’informacions relacionades amb la nostra activitat i serveis, així com facilitar la gestió administrativa, comercial i organitzativa interna.
Drets d'imatge
Atès que el dret a la imatge es troba regulat per l’article 18.1 de la Constitució, per la Llei Orgànica 1/1982 sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i per la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, La Confederació us notifica que enregistra els actes que organitza i pot produir videos en qualsevol format i suport per a la seva difusió en entorns web. També realitza fotografies per reproduir en entorns web, publicacions o quaderns en suport digital i/o imprès. La inscripció comporta l'autorització perquè la vostra imatge i so pugui ser enregistrada, reproduïda i publicada en aquests suports.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pots dirigir-te mitjançant correu electrònic a La Confederació, Ref. Protecció de dades a secretaria@laconfederacio.org.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Patronat del Tercer Sector Social de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms