APUNTA'T A VISITAR LA NOSTRA ESCOLA.
Benvinguts al Regina Carmeli Horta.

En aquest formulari podràs escollir entre fer una visita personalitzada.

Amb motiu del coronavirus el període de matriculació ha estat modificat. Estem a l'espera de rebre notícies des del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Si deixeu les vostres dades al formulari, us informarem de totes les novetats sobre aquest tema.

Possiblement t'han parlat molt bé de nosaltres. Ara és el moment de comprovar-ho. T'esperem!

També podeu visitar el nostre web reginahorta.com
Nom i cognoms del nen o nena. *
Correu electrònic *
Telèfon de contacte *
Curs que farà el vostre fill/a al curs 20-21 *
Vols afegir algun comentari?
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, se li informa que El Responsable del Tractament de les seves dades personals és Escola Regina Carmeli. La Finalitat del tractament és la gestió formativa, administrativa i la inherent als tractaments efectuats en un centre formatiu. La Legitimació és de caràcter legal i contractual. Les dades tractades s'incorporen a un Registre d'Activitats de Tractaments dotat de mesures de seguretat. No se cediran les dades a tercers, excepte autoritats acadèmiques, ni usats per a altres finalitats. Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, així com altres drets explicats en la Informació addicional, visitant:
http://reginahorta.com/protecciodades.
Pot contactar a qualsevol moment amb el Delegat de Protecció de dades en dpd@reginahorta.com, o escriure a Escola Regina Carmeli, c/. Eduard Tota, 37. 08031. Barcelona- Espanya.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola REGINA CARMELI (Horta).