Регистрационна форма - конференция YETC
Предстои провеждането на конференция за младежко предприемачество, бележеща финалната фаза на проекта „Млади предприемачи по време на криза“ (Young Entrepreneurs in Time of Crises), финансиран от Европейската комисия по програма Еразъм+. 

Конференцията ще се състои на 27-ми септември от 10:00 до 14:00 ч. в Университет за национално и световно стопанство – УНСС в гр. София. Домакин на събитието е Фондация за предприемачество, култура и образование (ФПКО).

Целта на предстоящата Конференция за младежко предприемачество е пълноценното комуникиране на ключовите резултати от проекта „Млади предприемачи по време на криза“ между образователни институции, бизнес представители, млади предприемачи, младежки работници и младежи с интереси в областта на предприемачеството. Не на последно място, събитието ще предостави възможност за създаване на връзки между заинтересованите страни. 

На конференцията ще бъдат представени и ресурсите, разработени в резултат проекта - План за действие за предприемачески умения и обучение, база данни и видео колекция от добри практики в страните-партньори, Вдъхновяващ наръчник по предприемачество, Инструментариум за неформално обучение по предприемачество, Онлайн курс - Предприемачество за младежи.

Ще Ви очакваме на 27 септември от 10:00 до 14:00 ч. в Голяма конферентна зала на УНСС.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и фамилия *
Имейл *
Сектор *
Име на организацията
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy