Webbshop Förbundet Blödarsjuka i Sverige
Du kan beställa vårt informationsmaterial kostnadsfritt men du betalar porto för det du beställer. Vi har mer informationsmaterial på vår webb, där kan du även ladda ner vissa av våra foldrar direkt.
Blödarsjuka för dummies
Blödarsjuka för dummies är en broschyr för nära, kära, vänner, bekanta och alla i sammhället som borde ha lite bättre koll på vad blödarsjuka är för ngn.
Katastrof på recept
Drygt tjugo år har gått sedan Sveriges blödarsjuka drabbades av en av de största läkemedelskatastroferna i landets historia. ISBN 91-631-7436-7. Kontakta kansliet om du vill ha mer än 3 böcker.
Sam slår sig
Sam slår sig är en ny barnbok om blödarsjuka Sam och om Saga, som har von Willebrands sjukdom. Boken
berättar om blödarsjuka från barnens perspektiv. Författare är Nicolas Jacquemot och illustratör är Henrik Lange. Barnboken är ett gemensamt initiativ från Förbundet Blödarsjuka i Sverige och läkemedelsbolaget CSL Behring.
Portokostnad
1st: 26 kr, 2st: 38kr, 3´st: 65 kr
Kontakta kansliet om du vill ha fler än 3 ex.
Barn med Blödarsjuka
Att få besked om att ens barn har en kronisk sjukdom är tungt och den första tiden är ofta fylld av frågor och oro för hur livet ska bli.
Riklig Mens
Rikliga menstruationer är det vanligaste symtomet vid blödarsjuka hos tjejer och kan påverka en kvinnas livskvalité negativt. Broschyren ger läsaren en kort introduktion till vanliga symtom vid blödarsjuka och här finns också en checklista för riklig mens. Den finns att ladda ner på vår webb.
Var är Mary?
Broschyren om tjejer och blödarsjuka – symtom, utredning och behandling. Läsaren får följa den fiktiva karaktären Mary från uppdagande av symtom till diagnos. Inbakat finns b.la. ett rivbart blödningsschema och rekommendationer för utredning. Materialet vänder sig till ungdomsmottagningar, primär- och skolhälsovård. Den finns även att ladda ner på vår webb.
T-Shirt - Tjejer har också Blödarsjuka
T-Shirt, rosa - Tjejer har också blödarsjuka. OBS! Skriv vilka storlekar som önskas i meddelandefältet längst ner på sidan.
Boken om blödarsjuka
Många har hört talas om blödarsjuka. Få vet vad sjukdomen innebär. Boken har kommit till för att öka kunskapen om och förståelsen kring sjukdomen. Arosenius, Lethagen, Lundh, Näslundh, Schulman. Förlaget Hagman AB 1996. ISBN 91-87398-30-3
Att bli äldre med blödarsjuka
I takt med att livslängden ökar stiger också andelen personer med blödarsjuka över 50 år. Det innebär samtidigt att nya situationer uppstår, när blödarsjukan ska hanteras i kombination med de kroppsliga förändringar och sjukdomstillstånd som hör samman med det naturliga åldrandet. I denna folder finns det déer på hur du ska planera för framtiden. Vi har tagit fram denna tillsammans med vår äldrekommitte i samarbetet med Bayer AB . Den finns att ladda ner på vår webb.
Tips för dig som vill tänka på positivt.
I denna foldern finns användbara tips för dig som vill tänka positivt. Ett positivt tänkande leder till ett gott humör, det ger kraft. Vi har tagit fram denna tillsammans med vår äldrekommitte i samarbetet med Bayer AB . Den finns att ladda ner på vår webb.
Bli medlem i Förbundet blödarsjuka i Sverige
Informationsfolder om förbundet och medlemskap.
About The swedish Hemophilia Society (eng),
Information leaflet about the Society and membership.
Här kan du beställa och köpa våra pins.
FBIS-pin, 25 kr + porto
Arosenius-pin, 20 kr + porto
Namn *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Postadress *
Your answer
E-post *
Your answer
Ev. meddelande
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms