Регистрациска форма
*Присуството на Форумот и Kонференцијата е бесплатно со задолжителна претходна регистрација
Ве молиме означете за кој настан се регистрирате: *
*доколку се пријавувате за два или повеќе настани ве молиме одберете ги соодветните полиња за избраните настани
Required
Име и презиме *
Your answer
E-маил *
Your answer
Tелефон *
Your answer
Kомпанија - Институција *
Your answer
Работна позиција *
Your answer
Коментари и прашања
Your answer
* Формата за аплицирање е на Македонски јазик, а нашиот Google account е на Англиски јазик. Доколку Ви се појавува некој друг јазик, тогаш можете да го промените на: https://support.google.com/accounts/answer/32047?hl=en
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service