Aanmeldformulier mantelzorgcompliment
LET OP! : tot 10 november kon u zich aanmelden voor het mantelzorgcompliment en de dag van de mantelzorg’ Deze termijn is vanaf heden gesloten. U kunt zich nog wel aanmelden als mantelzorger zodat u meegenomen kunt worden voor het mantelzorgcompliment 2017.

Het mantelzorgcompliment is een blijk van waardering van de gemeente Zeewolde. Zij heeft ervoor gekozen het compliment uit te keren in de vorm van een geldbedrag van € 100 per hulpbehoevende persoon. Om hiervoor in aanmerking te komen vragen wij u zich in te schrijven door het invullen en retourneren van dit formulier. Het compliment wordt uitgekeerd rond de dag van de mantelzorg (10 november).

Zorgt u intensief voor uw naaste en voldoet u aan onderstaande voorwaarden, dan komt u in aanmerking voor het mantelzorgcompliment.

⁃ U zorgt langer dan 3 maanden voor uw naaste die aanwijsbaar chronisch ziek of beperkt is;
⁃ U bent minstens 8 uur per week belast met de zorg;
⁃ Degene waarvoor u zorgt woont in Zeewolde.


Zorgt u voor iemand buiten Zeewolde, komt u mogelijk in aanmerking voor een regeling bij de betreffende gemeente.

De registratie vindt plaats bij het Steunpunt Zeewolde van Stichting Welzijn Zeewolde. De mantelzorgconsulent beoordeelt uw aanmelding en kan bij twijfel navraag doen. Uw adres- en bankgegevens worden 1 keer per jaar overhandigd aan de gemeente (afdeling WMO). De gemeente streeft ernaar het compliment in november aan u uit te keren. Buiten dit contact met de gemeente blijven uw gegevens strikt en alleen bij de Stichting Welzijn Zeewolde, afdeling mantelzorg. Door deze inschrijving wordt u ook aangemeld voor de nieuwsbrief.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Het Media Lab. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms