Borarti -Alkoss szabadon nyári tábor
Alkoss szabadon!
2020


Az idei tábor kicsit különlegesebb, mint az eddigi táboraink, hiszen eddig midig volt egy téma, ami köré épült az egész heti program. Most, hogy sokat voltunk bezárva, sok korlát volt körülöttünk, úgy döntöttem, hogy egy igazi szabad alkotói közeget szeretnék a gyerekekenek megteremteni.
Ez mit is jelent? Azt, hogy az első nap közösen találjuk ki, alkotjuk meg a tematikát, én csak megadom minden napra az alapanyagot és a többit ők maguk fogják kitalálni. Közösen csapatban dolgozunk, de sok egyéni munka is várható. Izgalmas lesz nekem is, mert kíváncsi vagyok a gyerekek gondolataira, a bezártság, az otthon tanulás és a szeparálódás időszaka után, hogy ezt hogyan tudják leképezni, hogyan tudják megfogalmazni, vizualizálni, na és persze milyen vágyaik vannak ezután.
Közelebb húzzuk magunkhoz a természetet, megvizsgáljuk, újragondoljuk. Színeit, formáit alkotásra használjuk. Vizsgálódunk, kísérletezünk, a körülöttünk lévő alapanyagokat felhasználjuk, újrahasznosítjuk a képzőművészet segítségével.
A szabad alkotás élménye az újrahasznosítás, a természet és a művészet közös metszéspontjaként tud kibontakozni. Ehhez a folyamathoz megfelelő térre, alapanyagokra, eszközökre és időre van szükség.

Megyünk kirándulni a szabadba, lesz sok szabad játék is.

Jó móka lesz, tartsatok velünk idén is!

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy