Open borrel E.S.V. Demos!
Ga je volgend jaar in Eindhoven studeren? Of studeer je al in Eindhoven? Dan kan het in deze tijden van Corona lastig zijn om je goed te kunnen oriënteren op studentenverenigingen. Gelukkig hoeft dit helemaal niet moeilijk te zijn!

Wij weten als studenten hoe belangrijk het is dat je je helemaal op je plekje voelt in Eindhoven, dus we zouden je graag uitnodigen om een avond kennis te maken met de verhalen en vriendschappen bij Eindhovense Studentenvereniging Demos!

Wij organiseren aankomende woensdag 29 juli vanaf 15:00 een gezellige middag en avond waarop wij jou de mogelijkheid bieden om sfeer te komen proeven bij de gezelligste studentenvereniging van Eindhoven! Er staat een leuke activiteit op de planning, maar daarnaast zullen we met z'n allen genieten van een uitgebreide BBQ en aansluitende borrel zodat je alvast kennis kunt maken jouw mede studenten!

Lijkt het je leuk om Demos op deze avond te komen ontdekken? Meld je dan snel hieronder aan! Als je nog vrienden hebt die het ook leuk lijken om op deze avond aanwezig te zijn, laat dat dan vooral ook hieronder even weten.

Nadat je je hebt aangemeld zullen wij contact met je opnemen zodat je alle benodigde informatie hebt.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! Tot 29 juli!

Leuk dat je erbij bent! Wat is je naam? *
Wat is je e-mailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Heb je allergieën en/of dieetwensen?
Zoek je een slaapplek? (uiteraard helemaal coronaproof)
Clear selection
Heb je nog vragen of opmerkingen over deze open borrel?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy